Hotel Mediteran počeo međunarodnu promociju novim spotom

Crna Gora skriveni dragulj Evrope

U bečićkom “Mediteran – hotel&resort” u proteklim sedmicama popunjeni skoro svi kapaciteti a uz poštovanja svih mjera zdravstvene zaštite. Mjere nijesu ugrozile ugodjaj relaksiranog odmora i zabave . I za avgust pripremljene specijalne promotivne ponude

 

40520 pregleda 206 reakcija 0 komentar(a)

Bečićki “Mediteran – hotel&resort” krenuo je u međunarodnu promociju novim spotom kojim se prije svega Crna Gora promoviše kao destinacija a i sam Hotel sa svojim sadržajima. Radi se o visoko-kvalitetnom spotu u kojem su prezentovane prirodne ljepote Crne Gore i Hotel “Mediteran” kao turistička ponuda sa diskretnim osvrtom na načine poštovanja zdravstvene zaštite koje aktuelni momenat zahtijeva.

Kampanja se radi i ciljano prema klijentima i sa teritorije sjevero-zapadne Evrope koji se očekuju u post sezoni i zimskom periodu kao i proteklih godina. Sada se očekuje većinom ispunjavanje dogovora sa tim što će se prilagodjavati novim zdravstvenim okolnostima.

Aqua park
Aqua parkfoto: Mediteran

"Mediteran” nastavlja i sa novim promotivnim ponudama, gdje je posebna pažnja posvećena porodičnoj posjeti u avgustu.

Od subote je počeo sa radom Aqua park čime je kompletirana hotelska usluga. Naravno, Aqua park je interesantan i za brojne posjetioce koji nijesu gosti hotela. Oni imaju i pogodnosti porodičnih paketa uz uključeno korišćenje gastronomske ponude samog hotela.

www.mediteran.me ; reservations@mediteran.me ; hotel@mediteran.me

+382/(0)33 689 384 ; +382/(0)33 689 382

Preporučujemo za Vas