Nedjelja je dan za Život

Živite svoj život. A nedjeljom ga i čitajte
221 pregleda 2 komentar(a)
život, Foto: Shutterstock
život, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.01.2018. 07:53h

Nedjelja nije dan da razmišljamo o početku još jednog petodnevnog ludila i pripremamo se da mrzimo ponedjeljak - prije nego što je došao. Nedjelja je dan za ljude. Za Život.

Na 12 strana Života odmorite i izoštrite um uz ukrštene riječi koje za vas prave dokazani eksperti enigmatike i sudoku za one sklonije brojevima.

Psiho testovi su već godinama jedan od najdražih načina razbibrige u novinama. Riješite sjutrašnji i vidite što vam nedostaje za sreću.

Nedjelja je sinonim za kuhinju i mirise. Pripremite naš predlog za kompletan i savršen nedjeljni ručak. A narednih dana iskoristite brojne ideje što da uradite sa super namirnicom - brokulom. Recepti koje vam donosimo će je sigurno vratiti na stolove i ubijediti vas da je probate...ili ćete vi ubijediti nekoga da je proba.

Pročitajte zašto se mokraćne infekcije javljaju češće kod žena, što znače promjene na jeziku i usnoj duplji. Uglavnom su bezazlene ali za neke bi trebalo posjetiti ljekara. A oni su vam 100 puta rekli da je temperatura odbrambeni mehanizam. Ne spuštajte je do 38,5 C i ozdravićete brže, Ne propustite Pregled u Životu, Ne košta ništa, u suprotnom bi moglo da ima visoku cijenu.

Virus pozitivne psihologije se širi savremenim društvom. Zbog čega prodavci sreće ugrožavaju psihologiju i psihijatriju. Sve je u redu i ako se ne osjećate dobro i sretno....jer ponavljanje afirmacija ne liječi niti pomaže u konkretnim životnim problemima. Pročitajte šta o tome misle stručnjaci.

I da, ako ne možete bez mobilnog i razmišljate da li vam je dovoljno baterije... možda imate nomofobiju. I ne tračajte, jer je i dokazano da je ogovaranje socijalni otrov.

Bonus video: