Više od 14.000 studenata dalo je povjerenje baš nama!

Svaki student koji ispunjava uslove i želi da radi, zaradi, usavrši jezik, upozna vršnjake iz cijelog svijeta i doživi jedinstvenu avanturu u Americi, može poći na "Work and Travel" program uz četiri jednostavna koraka
185 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2018. 09:14h

Work and Travel“ program je izuzetno popularan među studentima u svijetu, a posljednjih godina i u Crnoj Gori. Studenti osnovnih, magistarskih i doktorskih studija, koji imaju između 18 i 30 godina, i mogu se sporazumijevati na engleskom jeziku, ispunjavaju osnovne uslove za prijavu tog boravka u SAD.

Na programu „Work and Travel“ u SAD studenti mogu ostati najviše 5 mjeseci, od čega 4 mjeseca mogu provesti radeći, a 1 mjesec putujući.

Poslovi su sezonskog karaktera i najčešća mjesta za rad su hoteli, restorani, prodavnice, bazeni, zabavni parkovi... smješteni na turističkim mjestima širom američkog kontinenta.

Ono što je bitno za svakog studenta ponaosob je da sve informacije u vezi posla, smještaja, osiguranja i drugih pratećih informacija, ima prije samog polaska. Na taj način se može samouvjereno i sa sigurnošću upustiti u avanturu života.

Od sada u Crnoj Gori, uz pomoć SNAP Montenegro agencije - dijela SNAP International Grupe, koja 20 godina sprovodi ovaj program u okruženju - svaki student koji ispunjava uslove i želi da radi, zaradi, usavrši jezik, upozna vršnjake iz cijelog svijeta i doživi jedinstvenu avanturu u Americi, može poći na program uz 4 jednostavna koraka:

Snap Montenegro

Bulevar Džordža Vašingtona 3/19, 81000 Podgorica

Tel: 020/201-305 Mob: 067/516-663

info@snapmontenegro.me

www.snapmontenegro.me

https://www.facebook.com/SnapMontenegro

Prijava i dokumentacija

Kontaktirajte SNAP Montenegro na info@snapmontenegro.me i dobićete Work&Travel informator kako biste provjerili da li imate sve potrebne informacije o programu. Dobićete i spisak dokumetacije koja vam je potrebna da biste krenuli u sam proces.

Posao

Nakon što ste dostavili potrebnu dokumentaciju, vaš lični koordinator će vam proslijediti radnu ponudu na osnovu koje vršite odabir posla, kao i mjesta na kojim želite provesti ljeto.

Sačekate da vas poslodavac odabere i zakaže intervju. Uz pomoć SNAP-ovog koordinatora se pripremiti za intervju, kako biste se pokazali u najboljem svjetlu.

Proces viziranja

Nakon što ste dobili posao, a poslodavac poslao potrebnu dokumentaciju, ulazite u proces viziranja.

Dobijate spisak dodatnih dokumenata koje treba da dostavite, kako biste spremni dočekali razgovor u ambasadi.

Odlazak

Ukoliko uspješno prođete viziranje, preostaje vam da kupite avionsku kartu, da se informišete o životu, zakonima, pravima i obavezama tokom boravka u SAD. Obavezno je prisustvo na velikom orijentacionom sastanku, gdje dobijate sve potrebne informacije.

Finansijske olakšice

Bitno je napomenuti da ukoliko student nije u mogućnosti da finansira svoj program, može uz SNAP-ovu preporuku prijaviti se za povoljnu pozajmice NLB banke, gdje ste oslobođeni bilo kakvog plaćanja u prvih 7 mjeseci. Što znači da program možete isplatiti tek tokom ili nakon povratka iz SAD.

Prijave na Work&Travel program će trajati do aprila, a ranijom prijavom možete obezbijediti bolje plaćen posao i veću mogućnost da odaberete destinaciju koju sami želite.

Galerija