POTVRA NAJVIŠEG NIVOA KVALITETA

UNIQA osiguranje - sertifikovani prijatelj klijenata

U društvo izvrsnih kompanija okupljenih u prestižnom sertifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend, pristupilo je i UNIQA osiguranje, potvrdivši time visoke standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima
142 pregleda 0 komentar(a)
Uniqa, Foto: UNIQA
Uniqa, Foto: UNIQA
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

UNIQA osiguranje prihvatilo je i potpisalo Deklaraciju "ICERTIAS Customers' Friend" švajcarkse sertifikacijske kuće ICERTIAS - International Certification Association, i pristupilo sertifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend - JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE.

Potpisom ICERTIAS Customers’ Friend Deklaracije, UNIQA se obavezala u svom poslovanju stavljati maksimalan naglasak na zadovoljstvo svakog klijenta, ponašati se društveno odgovorno, ekološki osviješteno te na tržištu nuditi najbolje korisničko iskustvo, najbolju korisničku podršku i najviši nivo kvaliteta uopšte.

“Od ulaska na crnogorsko tržište, imperativ naše kompanije je stvaranje kvalitetnih i inovativnih proizvoda namijenjenih pravnim i fizičkim licima, kao i visoki nivo usluge. Da je klijent u fokusu našeg poslovanja dokazujemo pristupanjem programu ICERTIAS Customers’ Friend.” - saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

ICERTIAS - Customers' Friend certifikat se dodjeljuje najboljim kompanijama, proizvodima i uslugama na tržištu. ICERTIAS Customers' Friend („prijatelj kupaca“) je sertifikacijski program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo kompanije, proizvodi i usluge koji svojim kupcima koji/koje pružaju najvišu nivo kvaliteta i korisničke podrške kao i najbolje korisničko iskustvo na tržištu za njihove klijente odnosno kupce.

“Dobijanje cerfitifikata ICERTIAS Customers’ Friend je potvrda dosadašnjeg profesionalnog odnosa koji njegujemo sa klijentima i motiv da, kao potpisnik Deklaracije, nastavimo kontinuirano raditi na unapređenju korisničkog iskustva, kvalitetu ponude i post-prodajnoj podršci” – zaključili su iz UNIQA osiguranja.

Preporučujemo za Vas