Samsung inovacije za tržište Crne Gore

Najnoviji trendovi uređenja enterijera koji će vas ostaviti bez daha

Kompanija Samsung Electronics je za crnogorsko tržište predstavila nove modele televizora za 2020. godinu– The Serif, The Frame i The Sero koji su proizvod pažljivog osluškivanja potreba korisnika, i implementiranja njihovih želja u ove uređaje

14520 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Samsung
Foto: Samsung
Ažurirano: 05.10.2020. 15:06h

Naš dom je posebno mjesto u srcu za koje nas vežu uspomene i najljepši trenuci s najmilijima. Male svakodnevne navike takođe su dragocjenost našeg doma. Za neke je to jutarnja kafa, a za neke „izležavanje“ na kauču nakon napornog dana. Upravo zato želimo da ambijent u našem domu bude savršen, a ovi trendovi će vam pomoći u tome bez obzira na to volite li klasičan ili moderan pristup.

Težite prefinjenosti i eleganciji?

Tajna savršenog korišćenja svih potencijala prostora leži u izreci manje je više. Čini se da smo generacijski naslijedili naviku zauzimanja prostora namještajem na kojem držimo televizor. A da li je moguće da TV svojim postoljem oslobodi taj prostor i istovremeno unaprijedi estetske standarde? Odgovor je elegantni Samsung The Serif koji svojim odvojivim postoljem nudi potpunu mobilnost i prilagođavanje svakom prostoru. The Serif ne samo da oslobađa prostor, nego ga istovremeno i obogaćuje svojom prefinjenošću. Osim toga, progresivnim dizajnom, djelom renomiranih francuskih dizajnera, u vaš enterijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije, a uklapa se u svaki tip dizajna.

foto: Samsung

Neka bude živopisno

Dodirna tačka klasičnog i modernog dizajna je značaj zidova koji su postali umjetnička paleta na kojoj imate potpunu slobodu vizualnog obogaćivanja. Nekome su glavna dekoracija bogatog zida bile slike i fotografije, a danas bez daha ostavlja zid s elegantnim televizorom. Samsung The Frame je savršeno djelo savremene umjetnosti koje najinovativnijom tehnologijom prati modernu estetiku i besprekorno nadopunjuje svaki enterijer. Širokim izborom fotografija iz jedinstvene Art trgovine u svoj dom možete unijeti osvježavajuće plavetnilo Mediterana ili zanosno crvenilo polja tulipana.

Oslobodite svoju maštu

Ako često radite od kuće, ne ograničavajte se konvencionalnošću. Imate apsolutno svu slobodu i pravo staviti komfor na prvo mjesto. Međutim, ako vaši klijenti ili partneri često posjećuju vašu kućnu kancelariju, zadivite ih sofisticiranim spojem dizajna i tehnologije novog Samsung The Sero televizora koji vam svojom opcijom okretanja u vertikalni položaj omogućava da svaki sadržaj vidite iz najboljeg ugla. Sve digitalne sadržaje poput raznih prezentacija, dokumenata ili aplikacija dovedene su do savršenstva, a osim toga The Sero definitivno predstavlja izvrsno vizualno rješenje za moderan poslovni prostor.

foto: Samsung

Kompanija Samsung Electronics je za crnogorsko tržište predstavila nove modele televizora za 2020. godinu– The Serif, The Frame i The Sero koji su proizvod pažljivog osluškivanja potreba korisnika, i implementiranja njihovih želja u ove uređaje.

The Sero, što na korejskom jeziku znači vertikalni, predstavlja prvi televizor sa mogućnošću rotacije ekrana, a samim tim i potpune promjene perspektive gledanja. Za samo nekoliko sekundi ekran može od horizontalne perspektive da se prebaci u vertikalnu i obrnuto, sve u zavisnosti od potreba sadržaja koji se gleda. The Sero je tipičan primjer inovativnog Samsung inženjeringa koje je izašlo u susret željama korisnika da na televizoru sa lakoćom gledaju sadržaj sa njihovih pametnih telefona, ali na velikom ekranu. The Sero je dostupan na tržištu Crne Gore po cijeni od 1456€.

Kada je riječ o The Serif i the Frame televizorima njih karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i naprijedne funkcije na bazi vještačke inteligencije koje svaku sliku unapređuju do 4K kvaliteta. The Frame televizor pretvara svaki dom u mini galeriju, zahvaljujući umjetničkom režimu, luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru. The Serif se ističe estetikom, što potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedna od najprestižnijih u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može sa lakoćom pomjerati po domu korisnika. U Crnoj Gori je The Frame dostupan u veličinama od 32 do 75 inča, a početna cijena se kreće od 599 EUR. The Serif je dostupan sa dijagonalama od 43, 49 i 55 inča, a početna cijena iznosi 1099 EUR.

#samsungcrnagora

Preporučujemo za Vas