Najnoviji trendovi uređenja enterijera koji će vas ostaviti bez daha

Kompanija Samsung Electronics je za crnogorsko tržište predstavila nove modele televizora za 2020. godinu– The Serif, The Frame i The Sero koji su proizvod pažljivog osluškivanja potreba korisnika, i implementiranja njihovih želja u ove uređaje

14528 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Samsung
Foto: Samsung
Ažurirano: 05.10.2020. 15:06h

Naš dom je posebno mjesto u srcu za koje nas vežu uspomene i najljepši trenuci s najmilijima. Male svakodnevne navike takođe su dragocjenost našeg doma. Za neke je to jutarnja kafa, a za neke „izležavanje“ na kauču nakon napornog dana. Upravo zato želimo da ambijent u našem domu bude savršen, a ovi trendovi će vam pomoći u tome bez obzira na to volite li klasičan ili moderan pristup.

Težite prefinjenosti i eleganciji?

Tajna savršenog korišćenja svih potencijala prostora leži u izreci manje je više. Čini se da smo generacijski naslijedili naviku zauzimanja prostora namještajem na kojem držimo televizor. A da li je moguće da TV svojim postoljem oslobodi taj prostor i istovremeno unaprijedi estetske standarde? Odgovor je elegantni Samsung The Serif koji svojim odvojivim postoljem nudi potpunu mobilnost i prilagođavanje svakom prostoru. The Serif ne samo da oslobađa prostor, nego ga istovremeno i obogaćuje svojom prefinjenošću. Osim toga, progresivnim dizajnom, djelom renomiranih francuskih dizajnera, u vaš enterijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije, a uklapa se u svaki tip dizajna.

foto: Samsung

Neka bude živopisno

Dodirna tačka klasičnog i modernog dizajna je značaj zidova koji su postali umjetnička paleta na kojoj imate potpunu slobodu vizualnog obogaćivanja. Nekome su glavna dekoracija bogatog zida bile slike i fotografije, a danas bez daha ostavlja zid s elegantnim televizorom. Samsung The Frame je savršeno djelo savremene umjetnosti koje najinovativnijom tehnologijom prati modernu estetiku i besprekorno nadopunjuje svaki enterijer. Širokim izborom fotografija iz jedinstvene Art trgovine u svoj dom možete unijeti osvježavajuće plavetnilo Mediterana ili zanosno crvenilo polja tulipana.

Oslobodite svoju maštu

Ako često radite od kuće, ne ograničavajte se konvencionalnošću. Imate apsolutno svu slobodu i pravo staviti komfor na prvo mjesto. Međutim, ako vaši klijenti ili partneri često posjećuju vašu kućnu kancelariju, zadivite ih sofisticiranim spojem dizajna i tehnologije novog Samsung The Sero televizora koji vam svojom opcijom okretanja u vertikalni položaj omogućava da svaki sadržaj vidite iz najboljeg ugla. Sve digitalne sadržaje poput raznih prezentacija, dokumenata ili aplikacija dovedene su do savršenstva, a osim toga The Sero definitivno predstavlja izvrsno vizualno rješenje za moderan poslovni prostor.

foto: Samsung

Kompanija Samsung Electronics je za crnogorsko tržište predstavila nove modele televizora za 2020. godinu– The Serif, The Frame i The Sero koji su proizvod pažljivog osluškivanja potreba korisnika, i implementiranja njihovih želja u ove uređaje.

The Sero, što na korejskom jeziku znači vertikalni, predstavlja prvi televizor sa mogućnošću rotacije ekrana, a samim tim i potpune promjene perspektive gledanja. Za samo nekoliko sekundi ekran može od horizontalne perspektive da se prebaci u vertikalnu i obrnuto, sve u zavisnosti od potreba sadržaja koji se gleda. The Sero je tipičan primjer inovativnog Samsung inženjeringa koje je izašlo u susret željama korisnika da na televizoru sa lakoćom gledaju sadržaj sa njihovih pametnih telefona, ali na velikom ekranu. The Sero je dostupan na tržištu Crne Gore po cijeni od 1456€.

Kada je riječ o The Serif i the Frame televizorima njih karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i naprijedne funkcije na bazi vještačke inteligencije koje svaku sliku unapređuju do 4K kvaliteta. The Frame televizor pretvara svaki dom u mini galeriju, zahvaljujući umjetničkom režimu, luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru. The Serif se ističe estetikom, što potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedna od najprestižnijih u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može sa lakoćom pomjerati po domu korisnika. U Crnoj Gori je The Frame dostupan u veličinama od 32 do 75 inča, a početna cijena se kreće od 599 EUR. The Serif je dostupan sa dijagonalama od 43, 49 i 55 inča, a početna cijena iznosi 1099 EUR.

#samsungcrnagora