Kafa na dar

Darivanje treba da je umjetnost jer poklon budi najdublje emocije samo kada ga sami osmislimo bez obzira da li on bio praktičan, lijep ili funkcionalan
175 pregleda 0 komentar(a)
Negro kafa, Foto: Food Industry
Negro kafa, Foto: Food Industry
Ažurirano: 28.12.2017. 09:29h

Kako nam se bliže praznici već možemo da ih osjetimo u vazduhu, raspoloženju i naravno u razmišljanju šta pokloniti voljenim osobama i prijateljima.

Darivanje budi osjećaj bliskosti, ljubavi, poštovanja ili izvinjenja. U pretprazničnoj užurbanosti brinemo šta da kupimo, da li ćemo stići i nekako smo taj lijepi osjećaj kada poželite nešto da darujete dragoj osobi učinili složenijim više nego što bi trebao. Možda se rješenje nađe u jednostavnosti, a za to nam je potrebno malo vremena i mnogo ljubavi.

Nekada su nam bake darivale čokolade, šaku oraha, u goste se nije moglo poći bez soka i naravno neizbježne kesice omiljene kafe. Naša djeca nam daruju čestitke i ukrase napravljene sopstvenim rukicama. Pažnja i jednostavnost darivanja je i kada, bez pitanja, naši prijatelji skuvaju kafu kakvu volimo jer oni to već znaju. Zar to nije neprocjenjivo!

Jednostavnost nas veže da svi zajedno uživamo u praznicima bez obzira na veličinu poklona ili njegovu vrijednost, da se prisjetimo lijepih momenata i onih kojima je pomoć potrebna.

Darivanje treba da je umjetnost jer poklon budi najdublje emocije samo kada ga sami osmislimo bez obzira da li on bio praktičan, lijep ili funkcionalan.

I zato se Food Industry pridružio prazničnom raspoloženju i darivanjem Negro kafe iskazao poštovanje i zahvalnost dragim prijateljima koji će tokom novogodišnjih praznika raditi i brinuti za našu bezbjednost, zdravlje i sigurnost. Valja se sjetiti vrijednih i predanih ljudi iz Urgentnog centra KCCG, Vatrogasnog doma, AMSCG, Zavoda za hitnu i medicinsku pomoć, kao i mnogih drugih institucija koje će predano raditi svaki dan u godini bio praznik ili ne. Neka im novogodišnja noć prođe sa što manje intervencija i sa što više osmijeha i lijepih želja.

(PROMO)