Sa putnim osiguranjem do bezbrižnog putovanja

UNIQA je nedavno lansirala novi sajt za online kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja, tako da polisu možete obezbjediti neposredno pred put
84 pregleda 0 komentar(a)
Uniqa osiguranje, Foto: UNIQA
Uniqa osiguranje, Foto: UNIQA
Ažurirano: 27.12.2017. 10:14h

Današnje online komunikacije postale su sastavni dio našeg sve bržeg i užurbanijeg načina života. Osim što su praktične, one štede naše vrijeme, a mi ih uključujemo u gotovo sve segmente naših života. Informišemo se, plaćamo račune, kupujemo jednim klikom sa svojih pametnih uređaja. Na isti način planiramo putovanja i svoje godišnje odmore. Pretražujemo, istražujemo, proučavamo destinacije, kontaktiramo turističke agencije, bukiramo karte, hotele i ostale važne sadržaje.

U težnji da isplaniramo svoj odmor do najsitnijih detalja, dogodi se da zaboravimo da nam se na putu mogu dogoditi i neke nepredviđene okolnosti, pa naš brižljivo isplanirani godišnji odmor može pokvariti obična zubobolja, prehlada ili neki drugi zdravstveni problem. Važno je imati na umu da dobra polisa putnog osiguranja može da umanji uticaj nepredviđenih situacija na tok našeg odmora.

UNIQA je nedavno lansirala novi sajt za online kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja tako da polisu možete obezbjediti neposredno pred put, bez odlaska do poslovnice. Uz samo par klikova na https://www.uniqa.me/online-kupovina/putno-osiguranje osigurajte svoj odmor, ali i ostvarite uštedu uz 10% popusta zbog online plaćanja.

Osim što vam štedi vrijeme za odlazak u poslovnicu i što vam omogućava da dobijete svoju polisu u poslednjem trenutku, online kupovina je jasnija i preciznija jer su na sajtu različiti paketi pokrića putnog osiguranja sa cijenama i sadržajem, tako da ih u svakom trenutku možete međusobno uporediti i odmah vidjeti kakvu zdravstvenu uslugu dobijate i na šta možete da računate ako se nađete u situaciji da koristite polisu.

UNIQA putno zdravstveno osiguranje pokriva: troškove liječenja i neophodne hospitalizacije u inostranstvu kao i ljekove koje vam prepiše ljekar; troškove medicinskog prevoza; stomatološke troškove; troškove prevoza iz inostranstva do bolnice u Crnoj Gori, ili do vašeg doma, u pratnji jedne osobe.

Pored zdravstvenog osiguranja, moguće je ugovoriti i paket osiguranja koji vas štiti i od situacija kao što su: gubitak, krađa ili neki drugi događaj zbog kojeg možete ostati bez svog prtljaga kao i od potencijalnog otkazivanje leta ili propuštanja vezanog leta zbog kašnjenja prvog.

U zavisnosti od vaših potreba, online opcija kupovine UNIQA putnog osiguranja vam nudi tri paketa: Standard, Komfort, Ekskluziv i svoj željeni paket putnog osiguranja možete dobiti brzo i lako uz jednostavno plaćanje karticom za online kupovinu.

Kada ste obezbijedili svoju polisu, sve što vam preostaje je da bezbrižno otputujete i uživate u svom zasluženom odmoru.

Više informacija potražite na: https://www.uniqa.me/fizicka-lica/imovina-osobe/putno-osiguranje-24/