Novi proizvod osiguranja dostupan online

Kao prva osiguravajuća kuća u Crnoj Gori, UNIQA osiguranje nudi online osiguranje kuće ili stana uz popust od 10%
93 pregleda 0 komentar(a)
Uniqa osiguranje, Foto: UNIQA
Uniqa osiguranje, Foto: UNIQA
Ažurirano: 26.12.2017. 12:59h

Kako bi nastavila da drži korak sa online trendovima i da klijentima omogući što jednostavniju i bržu kupovinu proizvoda osiguranja, u bilo kojem trenutku i bez nužnosti dolaska u poslovnicu, UNIQA osiguranje je danas obogatila paletu proizvoda osiguranja dostupnih online!

Od danas, osim kupovine putnog zdravstvenog osiguranja, putem UNIQA webshop-a, uz samo nekoliko klikova, možete osigurati vašu omiljenu a sigurno i najveću investiciju – vaš dom. Polisu osiguranja kuće ili stana možete obezbijediti uz maksimalnu uštedu vremena, preko svog kompjutera ili mobilnog telefona, uz popust od 10%!

„Od ulaska na crnogorsko tržiše UNIQA ima misiju da klijentima ponudi inovativna rješenja u vremenu kontinuiranih promjena ekonomskog i socijalnog okruženja, tako da mogu u potpunosti uživati u bezbjednom životu. Svjesni sve bržeg načina života, kao i uticaja novih tehnologija, pratimo trendove i težimo biti tamo gdje su i naši klijenti – na internetu. Dostupnost osiguranja 24/7 - u bilo kojem trenutku bez odlaska u poslovnicu, uz samo nekoliko klikova preko bilo kojeg uređaja, je ono na čemu ćemo se fokusirati i u godini koja dolazi.“ – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Preko novog UNIQA webshop-a, za samo nekoliko minuta možete izračunati cijenu osiguranja kuće ili stana, a u zavisnosti od vaših potreba možete izabrati jedan od dva paketa osiguranja objekta i stvari u njemu. Plaćanje možete izršiti online, unosom podataka sa platne kartice a dostavljanje polise je na e-mail adresu.

Saznajte više na: https://www.uniqa.me/online-kupovina

Podsjećanja radi, UNIQA osiguranje je nedavno redizajnirala webshop putnog zdravstenog osiguranja, a kao potvrda da kompanija nije samo fokusirana na prodaju nego i na unaprjeđenje korisničkog servisa je i uvođenje online prijave štete, koja klijentima omogućava da na što brži i lakši način ostvare svoja prava iz osiguranja. Prednosti digitalizacije, osjetili su i UNIQA posrednici u osiguranju koju su prije par mjeseci dobili novi alat – mobilni kalkulator premije za životna osiguranja.

UNIQA će nastaviti sa inovacijama i u 2018. godini, a početak Nove godine će obilježiti lansiranje potpuno novog proizvoda na tržištu osiguranja namijenjenog stranim turistima – UNIQA Montenegro Holiday Card, koji će takođe biti dostupan preko webshop-a.

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008.

O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.