Finalna novogodišnja rasprodaja namještaja u Namosu

Predlažemo da posjetite salon namještaja Namos 15, 16. i u nedjelju 17. decembra kada će biti održan SHOPPING DAYS i uvjerite se u kvalitet ponude i akcijske cijene
427 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.12.2017. 07:54h

Zvanični crnogorski brend NO.1 u trgovini namještaja Namos Dajković company, najavio je finalnu novogodišnju rasprodaju do isteka zaliha.

87 fabrika namještaja u saradnji sa Namosom kao ekskluzivnim distributerom na teritoriji Crne Gore, usaglasilo je finalne popuste i rasprodaje. Zbog velikog interesovanja kupaca, Namos je u svom salonu organizovao i šoping (radne) nedelje do kraja 2017. godine.

Namos u salonu na 4.200m2 u Podgorici sa preko 100.000 artikala pripremio je veliki broj:

  • Akcija i rasprodaja
  • Novogodišnje rasprodaje exponata 2016
  • Besplatan prevoz i montažu na teritoriji Crne Gore
  • Mogućnost odloženog plaćanja do 12 rata bez kamate putem kreditnih kartica banaka: PREMIUM - Hipotekarne, Societe Generale, CKB, dok ekskluzivno putem kreditnih NLB kartica moguća je trgovina do čak 20 rata sa 0% kamate.

Kompletan pregled rasprodaja i akcija možete pogledati OVDJE.

Namos je na bazi svih međunarodnih i domaćih istraživanja dobio zvanične potvrde: no 1 brend, certfikat Best by awards ( najbolji odnos cijene i kvaliteta ) kao i sertifikat poslovne izvrsnosti koji dodjeljuje međunarodna institucija Solvent Rating. Na bijeloj listi urednih PDV obveznika firma Namos se nalazi među prvih 100 preduzeća u ukupnoj privredi Crne Gore.

Obilaskom salona već prvog dana najave popusta, zatekli smo veliku gužvu a ispred Namosa su se mogle vidjeti registarske oznake svih gradova Crne Gore.

Predlažemo da posjetite salon namještaja Namos i uvjerite se u kvalitet ponude i akcijske cijene.

Sve navedene povoljnosti, rasprodaje i dešavanja možete pratiti na sajtu.

(PROMO)

Galerija