Udobnost i toplina vašeg doma je od sada naša briga

Commodo tim se u avanturu otvaranja online prodavnice i kreiranja najboljeg korisničkog iskustva upustio hrabro i bez očekivanja. Osam mjeseci kasnije ste nam pokazali da smo odličan začin za vaše enterijere, a to dalje znači da je vrijeme za sljedeći krupan korak: otvaranje novog koncepta – Commodo Showroom-a u Podgorici kako biste se još bolje upoznali sa nama i našom ponudom

21979 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Commodo home&living
Foto: Commodo home&living

Commodo home&living je stvarna prodavnica sa toplim ljudskim kontaktom, ali u digitalnom svijetu: sajt koji zadovoljava najviše estetske kriterijume, ima čistu desetku u kategoriji korisničkog iskustva, tim koji je uvijek dostupan i na raspolaganju kupcu sa savjetima i odgovorima na sva pitanja, besprekorno upakovani proizvodi koji do kupca dolaze za svega dva do pet radnih dana. U cilju još bolje interakcije sa kupcima, sljedeći logičan korak je otvaranje kreativnog kutka zamišljenog kao showroom u kojem će kupci moći da pogledaju veliki dio naše ponude, dobiju neophodne predloge i savjete na licu mjesta, a zatim obave online kupovinu.

Iza minimalističkog lica ove online prodavnice stoji firma AmacomMNE koja objedinjuje sjajne dizajnere, menadžere za nabavku i prodaju, marketing menadžere, programere i neumorne dostavljače kao poslednju stepenicu koja vodi do potrošača. Proizvodi dostupni u Commodo online prodavnici ne biraju se slučajno: tim se trudi da isprati svjetske trendove i kupcima u Crnoj Gori predstavi i omogući najfiniji holandski, italijanski i slovenački namještaj, kvalitetnu i raznovrsnu rasvjetu, kompletan baštenski program, kao i tople belgijske tepihe, uz različite aksesoare.

Commodo home&living
foto: Commodo home&living

Estetika jednog doma, sve male ili velike investicije, posebni skupocjeni komadi – upravo su ono što ga utopli i na kraju krajeva čini domom. Ukusi su varijabilni, trendovi nestalni, kvalitet lako dostupnih komada često upitan – zato je izuzetno važno imati sigurnost prilikom kupovine, stručnost u obliku dobrog savjeta ili preporuke i na kraju vanvremenski komad koji će ostati za buduće generacije.

Commodo tim kao prvu stavku „to do“ liste stavlja raznovrsnost, pa je u našoj online prodavnici dostupna široka paleta proizvoda: od onih sitnih šarmantnih kućnih aksesoara idealnih za poklone i mala iznenađenja, do komada sa dizajnerskim potpisom koji se mogu sresti čak i u najpoznatijim muzejskim postavkama.

Commodo home&living
foto: Commodo home&living

Dom je mjesto u koje bježite iz svakodnevnog haosa, a naša misija je da ga oblikujemo u savršeno gnijezdo čija perfektna funkcionalnost ima i desetku iz estetike. Naša trenutna ponuda akcenat stavlja na udobne fotelje koje odgovaraju različitim stilovima u uređenju enterijera kombinovane sa adekvatnim klub stolovima od najfinijih materijala. Rasvjeta je ono što kompletira sliku, a idealan tepih dođe kao neophodna doza topline.

Ukoliko opremate radni kutak, dostupne su različite radne stolice ergonomskog dizajna koje čuvaju vaše zdravlje i doprinose produktivnim radnim satima. Kategorija aksesoara objedinjuje sve one predmete koji nisu prijeko potrebni... Kako to mislite, nisu prijeko potrebni? Aksesoari život znače!

Commodo home&living
foto: Commodo home&living

Trudimo se da Commodo priča ne bude zasnovana samo na jednostavnoj prodaji, odnosno kupovini i cilj nam je da naše kupce okupimo u malu zajednicu u kojoj se razmjenjuju ideje, primjeri dobrih enterijera i noviteti iz svijeta dizajna, umjetnosti i arhitekture, pa smo dobar komad našeg online mjesta posvetili Commodo Blog kategoriji.

Teme koje Commodo blog obrađuje nisu usko fokusirane, trudimo se da ih upakujemo u zabavnu formu koja drži pažnju, imaju edukativni karakter i mogu vam biti savršeno lagano čitanje u omiljenoj fotelji u popodnevnim časovima, uz čašu vina. Takođe, svako ko želi da da svojim tekstom doprinese Commodo biblioteci, uvijek nam se može javiti bez ustručavanja – jer mi želimo da čujemo i vas, želimo da vaš rad predstavimo našoj publici.

Naporno smo radili na tome da budemo uvijek dostupni jer smo svjesni vrijednosti dobrog savjeta u pravom trenutku, a svjesni smo i toga koliko je takav savjet preduslov za dobru investiciju, pa naš tim okuplja stručnjake u pravom smislu te riječi jer je pravo usmjerenje onaj pretposlednji pasus u korisničkom iskustvu najvišeg nivoa koje vam mi pružamo.

Commodo home&living
foto: Commodo home&living

Ono što posebno volite jesu stalne akcije i popusti koji se dešavaju sa smjenama kolekcija, a realizovali smo i jednu posebnu kategoriju „do 50e“ u kojoj su zastupljeni različiti predmeti u tom cjenovnom rangu, što dođe kao idealna pomoć prilikom kupovina ograničenih određenim budžetom. Baš ovom kategorijom i različitim popustima želimo da vam pomognemo da vaš životni ili radni prostor dovedete do potpune funkcionalnosti i udobnosti, ušuškate omiljeni kutak u vašem domu ili obradujete vaše mališane – sve to dok novčanik kontrolisano trpi. Kad smo kod najmlađih – ni oni nisu zapostavljeni.

Baštenski aksesoari dopunjeni su raznim ljuljaškama, šatorima i svim neophodnostima za male istraživače i pustolove, cijeli magični svijet njihove igre možete ispratiti iz vaše udobne naslonjače ili boho ljuljške koju ste takođe pronašli u našem baštenskom sektoru – a proljeće je idealno vrijeme za takve koncepte.

Na samom kraju, važno je istaći da je pored sajta, kupcima dostupna i Commodo aplikacija koju mogu preuzeti preko Google play ili App store prodavnica, a koja im može značajno olakšati i ubrzati kupovinu. Commodo tim je 24h dostupan i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a showroom možete posjetiti od ponedjeljka do petka između 9 i 15h, na bulevaru 21. maja 89 ( prvi sprat zgrade Dr Trade) u Donjoj Gorici. Ova subota, 13. mart, je izuzetak posvećen otvaranju našeg showroom-a, pa nas možete posjetiti već danas!

Commodo home&living
foto: Commodo home&living

Bonus informacija: ukoliko se prijavite na Commodo newsletter, dobijate jedinstveni kod i ostvarujete 5% popusta pri vašoj prvoj kupovini.