Ležerne, nježne i slažu se uz sve: Prave patike za proljeće

Patike kod kojih su lijeva i desna u istim, ali različito raspoređenim bojama, baš zbog te specifičnosti mnogima su zapale za oko

10902 pregleda 3 komentar(a)
Nike patike, Foto: Nike
Nike patike, Foto: Nike

U centru interesovanja ljubiteljki patika, što u vremenu pandemije obuhvata ogroman broj žena, nalazi se nekoliko Nike modela, a među njima i Dunk Low. Ova linija je u svojim bezbrojnim varijantama pravi mamac za kolekcionare koji su spremni izdvojiti ozbiljne cifre kako bi se domogli najpopularnijih modela.

patike
foto: Nike

Najbolje se kotiraju saradnje kao što su one s brendom Off White ili reperom Travisom Scottom, ali Nike lansira i svoje boje unutar SB divizije koje nijesu vezane uz poznata imena. Dunk Low patike nijesu u tolikoj mjeri nedostižne, a model koji je mnogima zapao za oko i prije nego se pojavio u prodaji je Nike Dunk Low Easter.

patike
foto: Nike

Nike Dunk Low Easter dolazi u pastelnim nijansama – miks ljubičaste, ružičaste, zelene, plave i žute učinio ih je najpoželjnijim modelom ovog proljeća. Iako dijele isti set boja, lijeva i desna patika se razlikuju jedna od druge jer su boje različito raspoređene, što ih čini još posebnijima. Žuti đon je prošaran tačkicama, a cijena ovog modela je oko 100 dolara.

Posebna prednost ovih patika je u tome što ih je veoma lako kombinovati sa različitim vrstama odjeće.

Bonus video: