ZA SAMO 90 SEKUNDI

Tri vježbe za savršene butine i zadnjicu

179 pregleda 0 komentar(a)
trening, Foto: Shutterstock
trening, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.12.2017. 14:14h

Neophodno je da bar tri puta u toku nedelje odradimo trening, ali nekada i to preskočimo. U slučaju da znamo da ne možemo da stignemo da odradimo trening preporučujemo vam da uradite bar nekoliko brzinskih vježbi.

Uz ove vježbe koje smo izabrali za vas imaćete savršene butine i zadnjicu za samo 90 sekundi dnevno.

Čučanj

Početni položaj je široki raskorak i pete okrenute ka unutra, a prsti ka spolja. Iz ovog položaja spuštate se u sjedeći položaj sve dok vam butine ne budu pararelne sa tlom, a zatim se vratite u prvobitni položaj. Pazite da vam leđa ostanu prava. Uradite što više ponavljanja u 30 sekundi, ali fokusirajte se da pravilno radite vježbu, da se ne biste povrijedili.

Iskorak

Druga nezaobilazna vježba za zatezanje butina i zadnjice je iskorak. Stanete pravo, skupite noge i onda zakoračite desnom nogom naprijed, zatim se spustite kukovima na dolje tako da butina desne noge bude paralelna sa tlom, a butina lijeve noge sa podom gradi ugao od 90 stepeni. Onda se vratite u početni položaj. Isto ponovite i sa lijevom nogom. Uradite što više ponavljanja za 30 sekundi.

Potisak nogom unazad

Stanite pravo, stavite ruke na kukove i zabacite lijevu nogu pozadi koliko god možete. Bitno je da prste na nogama podignete na gore, a da petom gurate pozadi. U ovom položaju ostanite 15 sekundi, pa ponovite isto sa drugom nogom, prenosi Lepota i zdravlje.

Preporučujemo za Vas