IZZY market, laka i jednostavna onlajn kupovina od sada u Podgorici

Naručite domaće tek ubrano voće i povrće sa poljoprivrednih domaćinstava iz Crne Gore i stižu vam na kućnu adresu. Za prvih 50 IZZY potrošača koji obave kupovinu na www.izzymarket.me obezbijeđeni su pokloni

19116 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IZZY
Foto: IZZY

Od danas stanovnici Podgorice moći će preko IZZY onlajn marketa, jednostavno i iz svog doma da naruče svježe voće i povrće sa registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz Crne Gore.

Pored domaćih proizvoda, moći će da trguju i druge neophodne prehrambene proizvode, zatim artikle iz kategorija lične higijene, sredstava za čišćenje i održavanje domova.

Jedinstvena onlajn platforma obuhvata sve potrebe savremenog potrošača koji želi kupiti sve na jednom mjestu, dostavu na kućnu adresu u vrijeme koje mu odgovara i time obezbijediti više slobodnog vremena za druge aktivnosti.

Onlajn IZZY market omogućava potrošačima kupovinu:

  • domaćeg voća i povrća sa registrovanih gazdinstava iz Crne Gore (danas ubrano- sjutra dostava)
  • preko 1000 prehrambenih proizvoda iz 21 kategorije
  • besplatnu dostavu za račun iznad 10 eura
  • nabavku i dostavu proizvoda tokom sedam dana u nedjelji
  • dodatnu uslugu kurira za proizvode koji nisu dostupni na platformi (ljekovi, cvijeće i personalizovani pokloni).

Kurirska služba koristi specijalizovana vozila u zavisnosti od potreba korisnika.

„Želja nam je bila da, sa jedne strane, objedinimo i podržimo domaće poljoprivredne proizvođače da što brže dođu do potrošača i plasiraju svoje proizvode. Potrošačima, sa druge strane, želimo da omogućimo pristupačnost domaćeg voća i povrća, zatim širok asortiman i drugih proizvoda, te mogućnost dostave nedjeljom i kurirsku službu specijalizovane nabavke. Posebno smo ponosni što je IZZY onlajn market dio ženskog preduzetništva, od osmišljavanja koncepta, kreiranja platforme do realizacije koju danas možete vidjeti. Posmatrajući kretanja na tržištu i analizom potreba potrošača, kreirali smo jedinstvenu platformu pa pozivamo sve potrošače da iskoriste sve benefite koje im kupovina u IZZY onlajn marketu nudi“ – saopštila je izvršna direktorica, Ines Krstović.

IZZY
foto: IZZY

Za prvih 50 IZZY potrošača koji obave kupovinu na www.izzymarket.me obezbijeđeni su pokloni.

IZZY Vama na usluzi!