Franca marketi na još tri nove lokacije u Bečićima, Sutomoru i Dobrim vodama

Pozivamo sve da nas posjete i uvjere se zašto je kod nas kupovina jednostavna, brža i povoljnija

16747 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mesopromet
Foto: Mesopromet

Kompanija Franca Marketi svoju maloprodajnu mrežu proširila je otvaranjem još 3 supermarketa u Sutomoru (na šetalištu), Bečićima ( bivši market Boka) i Dobrim vodama (Veliki pijesak).

Ovo svakako ne bismo mogli bez povjerenja koje su nam ukazali potrošači u svim gradovima u kojima poslujemo u Crnoj Gori.Nastavljamo širenje sa ciljem da što većem broju građana ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Ovim povodom smo u marketu u Dobrim vodama, za nase potrošače pripremili dane popusta, srijedu i četvrtak , 26. i 27.maja 10% popusta na kompletan asortiman , kao i poklon pakete za prvih 100 kupaca.

Ako vam u 3 h ujutru zatreba da kupite nešto, možete posjetiti novootvoreni market u Bečićima, koji radi 24 h.

Izdvajamo se po vremenski ograničenim akcijskim cijenama koje počinju četvrtkom u svim Franca marketima i mijenjaju se iz nedelje u nedelju, pa shodno tome se mogu naći razni artikli po super niskim cijenama. Svakodnevna isporuka uvijek svježeg mesa je ono što nas čini prepoznatljivim i jedinstvenim.

Vjerujemo da ćemo zadobiti povjerenje kupaca na sve 3 nove lokacije kroz pažljivo odabran asortiman sa najboljim odnosom cijene, ponude, kvaliteta i usluge na jednom mjestu.

Tim povodom pozivamo sve da nas posjete i uvjere se zašto je kod nas kupovina jednostavna, brža i povoljnija.

Dobro došli!