Fanovi u transu, mreže gore!

Istorijski potez Guarane: Posle MVP titule, Nikola Jokić stvarno dobija limenku sa svojim potpisom!

Kao što nas je sve iznenadio najniže rangirani pik sa drafta u istoriji NBA, tako nas je i Guarana ovim istorijskim potezom jednostavno bacila na koljena

14210 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Guarana
Foto: Guarana

Dobre vijesti prosto sustižu jedna drugu!

Nakon što je srpski as Nikola Jokić proglašen za najboljeg igrača NBA lige u sezoni 2020/2021, Guarana je “izbacila” limenku sa potpisom slavnog košarkaša.

Kao što nas je sve iznenadio najniže rangirani pik sa drafta u istoriji NBA, tako nas je i Guarana ovim istorijskim potezom jednostavno bacila na koljena.

Nikada se ranije nije desilo da neki brend u čast zaista vrhunskog sportiste odluči da personalizuje seriju proizvoda. Bilo da je u pitanju planiran potez ili brza reakcija, ova fenomenalna ideja na opštu radost je realizovana, pa je ovaj majstorski potez dobio svesrdnu podršku fanova na društvenim mrežama! I dosad su navijali za Džokera, a od sada će za najvrjednijeg igrača najelitnijeg košarkaškog nadmetanja navijati uz limenku sa njegovim potpisom.

Vijest da su se udružili Sova i Džoker prosto je zapalila internet.

  • Hahahaha pa oni su 'ladno stvarno napravili Guaranu zajedno sa Jokićem! Moram da kupim sad– napisao je jedan od fanova na Instagramu.
  • A mislili ste da se zezamo? Idemo jako, punimo limenke kao Jokić koševe. MVP energije uskoro u prodaji! Neka nam je svima sa srećom JOKER! - odgovaraju iz Guarane.

Neki su se dosjetili da ovo piće odlično ide uz noćne prenose NBA lige i pomaže da ostanemo budni:

  • Taman da se pije ova Guarana i gleda brat Jokara kada igra kasno uveče!

Inače, Jokić je tokom sezone 2020/2021 odigrao 72 utakmice, sa 26.4 poena po utakmici, 10.8 skokova i 8.3 asistencije. Ono što već sada znamo je da će se sigurno tražiti limenka više, i ovde i u Denveru! Od Srbije do Kolorada, uz Jokića i duhovitu Guaraninu maskotu Sovu, zabava i dobra igra su zagarantovane.

Preporučujemo za Vas