POTPUNO PRIRODNO

Kako se riješiti neprijatnih mirisa iz kanalizacije u toaletu za samo 10 minuta?

Kad god mislimo da smo ih se konačno riješili oni se pojave ponovo

43683 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ecoblue
Foto: Ecoblue

Neprijatni mirisi u našem kupatilu ili kuhinji, toaletu restorana, hotela ili apartmana, koji dopiru iz kanalizacionih cijevi ili septičke jame su jako frustrirajuća stvar. Kad god mislimo da smo ih se konačno riješili oni se pojave ponovo.

Ni sami ne znamo koliko smo samo puta i na koliko načina bezuspješno pokušavali da se riješimo ovog vrlo neprijatnog problema.

Razni preparati, filteri, nepovratni ventili, hiljadu uradi sam rješenja, od pokušaja da se začepi slivnik, stavi folija, nagura sunđer, a neprijatni mirisi i dalje tu?

Probali smo i sa varikinom, raznim mješavinama, soda bikarbona, sirće, limuntus itd. Ove stvari možda trenutno riješe problem mirisa, ali oni se vrlo brzo vrate. Razlog je što ne rješavamo uzrok neprijatnih mirisa, a to su čestice iz kanalizacionih cijevi, septičke jame ili bioseptika zavisno od toga na kakvu smo kanalizaciju priključeni.

Da li znate da se ovaj problem može riješiti za 10 minuta?

Zvuči nevjerovatno? Znamo, zvučalo je i nama a i svakome ko je čuo, dok nismo probali preparat ECOBLUE.

ECOBLUE je potpuno prirodan mikrobiološki preparat napravljen od algi iz Sjevernog mora koji djeluje tako što mikrobiološki organizmi „napadaju“ i eliminišu čestice koje prouzrokuju neprijatne mirise i razlažu organski otpad na biološka jedinjenja POTPUNO PRIPRODNO.

ECOBLUE je slovenački proizvod, zemlje koja je nedavno proglašena za najčistiju zemlju svijeta, a kompanija koja proizvodi Ecoblue je izabrana na konkursu između 70.000 konkurenata za posao čišćenja Meksičkog zaliva od izlivanja sirove nafte 2010. godine.

Ecoblue
foto: Ecoblue

Kako se ECOBLUE upotrebljava?

Sipate jednu dozu (1 decilitar) u desetak litara vode a zatim to sve zajedno u odvod, wc šolju, pisoar, bide, sudoperu ili bilo koje mjesto odakle dopiru neprijatni mirisi iz kanalizacije, pustite vodu i nakon 10 minuta neprijatni mirisi nestaju i poboljšava se rad kompletne kanalizacije, nezavisno da li je gradska kanalizacija, obična septička jama ili bioseptik.

Ovaj postupak preporučljivo je ponavljati na svakih 5 - 7 dana kako bi bili sigurni da se neprijatni mirisi više nikada neće vratiti. Novitet u odnosu na ranije je pakovanje koje sada za istu cijenu sadrži 20% više preparata!

Osim eliminisanja mirisa ECOBLUE takođe:

  • spriječava začepljenje septičkih jama,
  • poboljšava rad septičkih jama i bioprečišćivača,
  • omogućava čišćenje skorele prljavštine u toaletima,
  • razgrađuje sadržaj u crnim tankovima na brodovima, jahtama, kamp kućicama itd,

Preparat se najčešće koristi u:

  • Domaćinstvima, stanovima, vikendicama, kamp kućicama, jahtama.
  • Hotelskim, restoranskim, apartmanskim toaletima i kuhinjama.
  • Biosepticima i septičkim jamama.

Preparat možete naći u svim objektima KIPS-a, Drvomonta, Građe Comerc i svim bolje opremljenim gvožđarama.

Više informacija o ovom preparatu, utiscima dosadašnjih korisnika, cijeni, možete naći OVDJE.

Osim ovog preparata postoji čitav spektar mikrobiolooških preparata koji služe za razgradnju masnih naslaga u separatorima masti, čišćenju kontejnera i vozila za odvoz otpada, održavanje travnatih površina, pravljenja humusa (komposta) itd…

Preporučujemo za Vas