Pravo vrijeme za renoviranje uz uštedu do 20 odsto

Ako planirate renoviranje svog doma, ostvarite do 20% uštede time što ćete ga tokom renoviranja učiniti i energetski efikasnim

29182 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

Novi Volvox pridružio se projektu pospješivanja energetske efikasnosti (GEFF) koji omogućava da ostvarite uštedu i dobijete EU povraćaj do 20% uloženih sredstava u slučaju renoviranja, ili izgradnje nove kuće, ukoliko izaberete energetski efikasne materijale i tehniku. Radi se o projektu kreditne linije za zeleno finansiranje (GEFF) - programu Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji obezbjeđuje sredstva za finansiranje energetski efikasnih tehnologija u domaćinstvima - stanovima i porodičnim kućama.

Program je izuzetno povoljan za građane koji planiraju renoviranje stambenog prostora, bez obzira da li se radi o stanu ili porodičnoj kući, jer omogućava da zamijenite postojeću fasadu i izolaciju, kompletnu bravariju, kao i da kupite odgovarajuće proizvode za grijanje i hlađenje.

U prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo) zainteresovani građani mogu odabrati potrebne proizvode i materijal i dobiti predračun koji je osnov za dobijanje kredita u Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB), banci partneru u ovom projektu. Nakon kupovine i ugradnje proizvoda, kupci ostvaruju EU povraćaj do 20% uloženih sredstava.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

Pozitivan efekat ugradnje energetski efikasnih tehnologija je smanjenje potrošnje električne energije a time i ušteda u visini mjesečnih računa domaćinstva. To znači da porodična domaćinstva koja instaliraju energetski efikasnu bravariju, fasadu, termotehniku, u narednim godinama imaju mnogo manju potrošnju energije čime ostvaruju značajnu uštedu, čak i do 40%.

Proizvode na koje je moguće ostvariti povraćaj sredstava možete pronaći na online katalogu za odabir tehnologije Tehnološki selektor, koji je razvila i odobrila EBRD.

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Odabraćemo najbolje rješenje za vaš stan ili kuću uz značajne uštede.

Više informacija OVDJE.