Povećajte pritisak vode uz Grundfos pumpe za domaćinstvo

Ove pumpe dizajnirane su da povećaju pritisak sistema kako bi se potrošačima obezbijedio dovoljan protok i pritisak vode

40694 pregleda 0 komentar(a)
Foto: entext.me
Foto: entext.me

Imate problem sa pritiskom vode? GRUNDFOS SCALA 1 i 2 pumpe za domaćinstvo su vaše rješenje.

Povišenje pritiska vode u domaćinstvu

Ove pumpe dizajnirane su da povećaju pritisak sistema kako bi se potrošačima obezbijedio dovoljan protok i pritisak vode. Nizak pritisak se često javlja u stambenim zgradama za vrijeme maksimalnog korišćenja sistema, na primjer, ujutro i uveče kada se većina ljudi tušira i kuva. Ali takođe se događa kada je otvoreno više slavina u kući, kada se kuća nalazi na kraju dovodnog voda ili kad postoji curenje u glavnim cijevima.

Nedostatak pritiska vode ili bučan sistem za povišenje pritiska

Teškoće pri ispiranju šampona, kolebanje temperature vode iz tuša, sporo punjenje toaleta, buka iz vodovodnih cijevi ili iz pumpe unutar/izvan kuće. Vremenom ove iritantne pojave mogu smanjiti udobnost u vašem domu. Srećom, postoji rješenje kojim možete da poboljšate sistem vodosnabdijevanja vašeg domaćinstva - SCALA pumpe.

Nedostatak pritiska vode?

Nedovoljan pritisak vode može produžiti vrijeme punjenja vodokotlića, što produžava vrijeme čekanja prije ispiranja. Nedostatak pritiska vode takođe može da prouzrokuje temperaturu koja je nestabilna i oscilira između vrelog i ledenog pod tušem. Osim što može da vam stvara svakodnevne neprijatnosti, nedovoljan pritisak vode isto tako može da izazove probleme prilikom upotrebe kućnih aparata, kao što su veš mašine ili mašine za pranje sudova.

Poboljšajte udobnost u vašem domu sa Grundfos pumpama za domaćinstvo.

Grundfos porodica SCALA pumpi integriše sve komponente u jedan kompaktni uređaj za povišenje pritiska koji uključuje pumpu, rezervoar, senzor i nepovratni ventil.

SCALA1 i SCALA2 pumpe koriste inteligentnu tehnologiju vodenog hlađenja za smanjenje buke i vibracija. Tokom tipične upotrebe, SCALA1 propušta <47 dB (A), dok SCALA2 propušta> 55 dB (A) (SCALA1). Smanjenje nivoa zvuka od 10 dB(A) se zapravo obezbjeđuje prepolovljivanjem nivoa buke. Radi poređenja, većina mašina za pranje posuđa tokom tipične upotrebe stvara oko 46-60 dB.

Ukoliko želite vrhunski komfor i inteligentne funkcije koje prilagođavaju svoje performanse domaćinstvu, odaberite SCALA2, premijum pumpu koja smanjuje buku na minimum i obezbjeđuje savršen pritisak vode.

Predstavljamo Grundfos pumpu SCALA1

SCALA1 pumpa je kompaktni višenamjenski pojačivač pritiska koji se lako instalira i koji je dizajniran za povećanje pritiska u kućnim i manjim komercijalnim primjenama, kao što je navodnjavanje vrtova ili povećanje pritiska u kućama i stanovima sa dvije porodice.

SCALA 1 je više od pumpe. To je sve u jednom, jedinica za povećanje pritiska sa visoko efikasnim motorom i hidraulikom sa niskim nivoom buke. Ugrađena Bluetooth komunikacija daje vam potpunu kontrolu nad pumpom pomocću Grundfos GO REMOTE aplikacije. To znači da instalacija i puštanje u rad nikada nijesu bili jednostavniji.

Grundfos pumpa SCALA1 je samousisna, višestepena pumpa, koja integriše sve komponente pojačivača pritiska u kompaktno kompozitno kućište.

SCALA1 može pumpati vodu sa nivoa ispod pumpe. Pod uslovom da je napunjena vodom, pumpa može podići vodu sa dubine od 8m za manje od 5 minuta. Ovo olakšava instalaciju i pokretanje pumpe i obezbjeđuje pouzdanije snadbijevanje vodom u instalacijama gdje postoji opasnost od rada na suvo i curenja u usisnom crijevu ili cijevima.

SCALA1 može povezana je Grundfos GO aplikacijom putem ugrađenog Bluetooth -a, koji omogućava detaljan nadzor pumpe i velike mogućnosti prilagođavanja, što ovu pumpu čini pogodnom za svaku namjenu.

Grundfos pumpe
foto: entext.me

Zaštita motora će zaustaviti rad ako je pumpa izložena previsokoj temperaturi, u slučaju zaglavljivanja ili preopterećenja, sprečavajući tako da motor pregori.

SCALA1 pumpa ne zahtijeva održavanje, ali se preporučuje održavanje pumpe čistom, provjera nepovratnih ventila i održavanje ventilacionih otvora bez prašine.

Predstavljamo Grundfos pumpu SCALA2

Lak izbor. Jednostavna instalacija

SCALA2 je potpuno integrisan sistem za pojačavanje pritiska vode. Sadrži pumpu, motor, rezervoar, senzor, pogonski i nepovratni ventil u jednoj kompaktnoj jedinici. Svojom sposobnošću da prilagodi performanse radnim uslovima, SCALA2 će olakšati instalaterima da u najkraćem roku zadovolje potrebe svojih kupaca.

Kompaktan, tih i spreman za promjenu igre

Mnoge pumpe za pojačavanje pritiska su bučne i zauzimaju puno prostora. Ovo može biti veoma nezgodno za vlasnike kuća, posebno ako je pumpa instalirana unutar kuće. SCALA2 rješava ovaj problem.

Zašto odabrati sa SCALA2?

• Savršen pritisak vode

Sa svojom inteligentnom kontrolom pumpe, SCALA2 nudi savršen pritisak vode, bez obzira na promenljiv ulazni pritisak i više otvorenih slavina.

•Nizak nivo buke

SCALA2 nudi nivo buke od 47 dB (A) standardnoj upotrebi, što je isto kao i savremena mašina za pranje sudova, i jedna je od najtiših u svojoj klasi.

•Jednostavna instalacija

SCALA2 je potpuno integrisano rješenje, sa pumpom, motorom, rezervoarom, senzorom, pogonom i nepovratnim ventilom u jednoj kompaktnoj jedinici..

• Kompaktan dizajn

SCALA2 je dovoljno mala pumpa da stane u kuhinjski ormar. A sa težinom od samo 10 kg, veoma je jednostavna za rukovanje.

• Lako za rukovanje

• Robustan i pouzdan

Generalni distributer za Crnu Goru je ENTEXT d.o.o.

Već tri decenije smo lideri u oblasti veleprodaje i maloprodaje proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera. Unaprijeđenjem servisa koji pružamo klijentima, promijenili smo pristup prodaji na projektima, i postavili nove standarde kako za konkurenciju, tako i za saradnike.

Naš tim odlikuje lojalnost kompaniji i posvećenost klijentima, kojima se trudimo da omogućimo najbolje iskustvo, te da svaku ideju od mašte pretvorimo u realnost u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

  • Ponudu od preko 200 najboljih svjetskih proizvođača u oblasti uređenja prostora
  • Besplatne konsultacije i profesionalno projektovanje prostora
  • Stručni tim koji čine arhikitekte, dizajneri enterijera i savjetnici u prodaji, uvijek dostupni za sve savjete, informacije
  • Mogućnost parcijalnog isporučivanja ugovorene robe na teritoriji Crne Gore zahvaljujući logističkom centru na 42.600 m2 otvorenog i 3.600 m2 zatvorenog prostora.
  • Savremene izložbene prostore na preko 2.500m2 u Podgorici i Kotoru
  • Saradnju i povezanost sa najboljim izvođačkim kompanijama i pojedincima u zemlji.

Izložbeno prodajni saloni: Podgorica (Donja Gorica) i Kotor (Radanovići bb)

Kontakt: T: +382(67) 644 908 E: info@entext.me Instagram

www.entext.me