Unesite dašak topline u dom

Kupatilo - Ova prostorija djelovaće šik ako stavite staze i sitnice u jarko narandžastoj boji, pogotovo ako vam je kupatilo bijelo
86 pregleda 0 komentar(a)
dnevna soba, Foto: Instagram
dnevna soba, Foto: Instagram
Ažurirano: 07.11.2017. 16:14h

Nema boje koja više asocira na toplinu i jesen od narandžaste. Boja bundeve i opalog lišća je odlična u enterijeru jer je topla, pa je odličan kontrast hladnoći jeseni. Dekorateri kažu da je zahvalna za kombinovanje i savjetuju da se prilikom uređenja pridržavate sledećih pravila:

*Dnevna soba - Ako želite samo sezonsku, umesto trajne promjene enterijera, investirajte u jeftinije komade, poput jastučića na garnituri za sedenje. Ali, ako čeznete za većim promjenama, zamjenite tepih, zavjese, fotelju.

*Kuhinja - Cijela kuhinja u narandžastoj boji može izgledati suviše agresivno, ali ako obojite samo jedan element, dobićete upečatljiv prostor. Poznato je da ova boja budi čula i pojačava apetit, a odlično se slaže uz bijele kuhinjske djelove. Ako vam je suviše agresivna u namještaju, nabavite umjetnička djela ili fotografije sa daškom narandžaste jer će tako prostor živnuti.

*Spavaća soba - Ne pretjerujete sa narandžastom u spavaćoj sobi jer može da remeti san. U prostoriji za odmor opredjelite se za detalje u ovoj jarkoj boji, na primjer jastučiće, stolicu, dio zida ili, najjednostavnije, posteljinu.

*Kupatilo - Ova prostorija djelovaće šik ako stavite staze i sitnice u jarko narandžastoj boji, pogotovo ako vam je kupatilo bijelo.

Savjet plus: Osjećaj topline stvaraju i jesenji detalji - pletene korpe, mnoštvo jastučića na trosjedu, slika ili fotografija prirode, činija sa šišarkama i opalim lišćem, prenose Novosti.

Bonus video: