MALE TAJNE

Šest "kompleksa" o kojima muškarci najčešće lažu

Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za njegu lica, tijela i kose
98 pregleda 0 komentar(a)
muškarac, prekrštene ruke, Foto: Shutterstock
muškarac, prekrštene ruke, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.02.2019. 18:13h

Gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim kompleksom koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog bremena. Saznajte čega se muškarci srame i o čemu najčešće lažu

1. O godinama

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija se počinje mijenjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

2. O visini

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne pretjerujte s potpeticama

3. O primanjima

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vrijeme kada je spoljašnost privlačnija od one prave unutrašnje ljepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osjećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su financijski dobro situirani.

4. O kozmetici i njezi

Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za njegu lica, tijela i kose.

5. O broju kilograma

Težina je svakako nešto o čemu ne želi pričati većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve griže savjesti će izreći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smjera. Istraživanja su pokazala kako će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, zavisno od kompleksa mršavosti ili debljine.

6. O seksualnoj aktivnosti

Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama prošunja i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče, prenosi Zadovoljna.