Fly Fly Travel kao lider u prodaji avio karata

Turistička agencija Fly Fly Travel poznata je kao sinonim za najpovoljnije avio karte ne samo u Crnoj Gori i regionu, već i šire
181 pregleda 0 komentar(a)
Fly Fly Travel, Foto: Fly Fly Travel
Fly Fly Travel, Foto: Fly Fly Travel
Ažurirano: 02.11.2017. 10:20h

Biti lider u oblasti prodaje avio karata zahtijeva praćenje modernih trendova i pružanje najkvalitetnije i najpouzdanije usluge. Turistička agencija Fly Fly Travel poznata je kao sinonim za najpovoljnije avio karte ne samo u Crnoj Gori i regionu, već i šire. Nakon ekspanzije u Srbiji, u aprilu 2015. otvoreno je predstavništvo u Podgorici. To je bio samo prvi korak evropskog širenja, koje se nastavilo u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Turskoj i Bosni i Hercegovini.

Veliku ekspanziju kompanije pratile su brojne prestižne nagrade za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope a među njima izdvajaju se: Brand Leader Award, Zlatno turističko srce, Business Partner i mnoge druge.

Zbog svoje saradnje sa velikim svjetskim avio prevoznicima i članstvom u jednoj od vodećih svjetskih agentskih mreža, ova kompanija ima pristup povlašćenim tarifama avio karata, zbog čega je konkurentna na svjetskom tržištu. Kao agencija specijalizovana za ovakvu vrstu rezervacija i prodaje, privlači veliki broj putnika koji znaju da u svakom trenutku mogu dobiti najpovoljnije cijene avio karata do željenih destinacija.

Agencija Fly Fly Travel izdvaja se po svom odnosu sa putnicima i konstantnom željom za ostvarivanjem njihovih zahtjeva. Povoljnije i komfornije opcije putovanja uvek su ono što se predlaže putnicima. Zato je jedan od najsavremenijih pretraživača avio karata implementiran na sajtu www.flyflytravel.me. Na njemu je moguće naći najpovoljnije tarife za sve karte redovnih i niskotarifnih avio kompanija.

Pažljivo slušati i razumeti potrebe klijenta je postao ključ kojim se dolazi do zadovoljnog putnika, a to je već godinama zaštitni znak kompanije Fly Fly Travel.