Čari zime pored mora. Otkrijte tajne Poseidona

Svi more volimo ljeti, a da li ste od onih koji more vole i zimi?

28792 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Restoran Poseidon
Foto: Restoran Poseidon

Boravak pored mora uvijek je zadovoljstvo, a osim uživanja donosi i velike blagodeti. Ponekad je samo jedan pogled na more dovoljan da nas uspori i vrati u balans, koji nam je svima potreban u ubrzanom tempu života kojim danas živimo.

Ako ste posjetili plažu Jaz, sigurno znate koliko je darovita priroda bila prema ovom dijelu crnogorske obale. U njenom skrivenom istočnom dijelu, zaklonjen od bure, u prirodnoj hladovini mediteranskog drveća – udobno je smješten hotel i restoran Poseidon. Blizina mora, koje skoro da zapljuskuje terasu hotela, čini ga jedinstvenim na ovom dijelu Jadrana.

Od ove godine hotel i restoran Poseidon na plaži Jaz u Budvi otvoreni su i preko zime.

Čeka vas jedinstven primorski ambijent za dobar zimski predah, a za vaš boravak u Budvi smo pripremili i promotivnu ponudu za novogodišnje praznike.

Restoran Poseidon
foto: Restoran Poseidon

Osim u nesvakidašnjoj ljepoti ambijenta, u restoranu Poseidon možete uživati u gastronomskoj ponudi, a za zimsku sezonu smo pripremili novi jelovnik: nacionalna klasa i starinska jela su potpuni novitet, najbolji izbor za hladne zimske dane; italijanska kuhinja, paste i rižota, zatim ribe, rakovi, školjke, morski plodovi, tople i hladne salate. Na vinskoj karti su raznovrsna vina, a pripremili smo i selekciju deserta. Noviteti su osmišljeni baš po vašim željama, pa je vrijeme da nas posjetite i isprobate najbolje ukuse i mirise mediterana. Zato odaberite nešto po svojoj želji sa našeg menija i dođite da uživamo zajedno. Restoran Poseidon biće vaše omiljeno mjesto za porodični ručak, za večeru sa prijateljima, ili jednostavno, za kafu sa pogledom na more.

Restoran Poseidon
foto: Restoran Poseidon

Provedite novogodišnje praznike na obali mora, okruženi prirodom, uz savršenu uslugu hotela Poseidon.

U hotelu Poseidon pronaći ćete svoj dom pored mora u kojem će uživati cijela porodica. Iskoristite promotivnu novogodišnju ponudu po specijalnim cijenama. U ponudi su dva paketa i važe za period od 29.12.2021. do 02.01.2022:

  • Noćenje sa doručkom - za dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godina, 59 EUR po danu
  • Polupansion - za dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godina, 75 EUR po danu

Više detalja o ponudi potražite OVDJE.

Restoran Poseidon
foto: Restoran Poseidon

Za sve dodatne informacije posjetite web sajt, ili nas pozovite na broj +382 69 411 240.