KORISNE IDEJE

Kako da osvježite kupatilo

Vremenom, peškiri izblijede što utiče na to da kupatilo djeluje mrtvo. Jednostavan i relativno jeftin način da ga "oživite" je da uložite u tekstil - nove peškire, staze. Takođe, promjenite zavjese na tuš kabini ili kadi
125 pregleda 0 komentar(a)
kupatilo, Foto: Shutterstock
kupatilo, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.10.2017. 12:14h

Renoviranje kupatila jedan je od najvećih izdataka kad je riječ o uređenju doma, pa ako još niste spremni za takav zalogaj, probajte da osvježite ovu prostoriju uz pomoć nekoliko trikova.

*Zelenilo - Najjednostavniji način da osvježite kupatilo je, kažu dekorateri, da ubacite zelenilo. Ako imate prazan ugao, ubacite saksiju i stavite cvijeće, na primjer orhideje ili bambuse koji "vole" vlagu. Možete staviti i neko sitnije cvijeće u klasične vaze ili ako niste ljubitelj klasike, izaberite činije i šolje.

*Organizacija - Da bi kupatilo "prodisalo", mora biti uredno, a preduslov za red je organizacija. Zaboravite na kreme, šampone i ostale proizvode nabacane svuda. Neka na otvorenim policama budu smještene samo stvari koje svakodnevno koristite. Ostale sitnice držite u ormarićima.

*Novi tekstil - Vremenom, peškiri izblijede što utiče na to da kupatilo djeluje mrtvo. Jednostavan i relativno jeftin način da ga "oživite" je da uložite u tekstil - nove peškire, staze. Takođe, promjenite zavjese na tuš kabini ili kadi.

*Ukrasi - Ako želite da izbjegnete da vam kupatilo liči na sva druga, dajte mu lični pečat sitnicama koje vam znače. Okačite fotografije prirode ili arhitekture i na jednom poslužavniku izložite predmete koje volite, na primjer suvenire sa putovanja, ukrasne kutije, svijeće. Ova opcija je, naravno, prihvatljiva jedino ako imate malo veće kupatilo, prenose Novosti.