Poklon za sve učenice prvih razreda

Pozivamo sve djevojčice koje polaze u prvi razred osnovne i srednje škole da dođu 1. septembra u naše Bijou Brigitte radnje u Podgorici i Kotoru da bez uslova preuzmu poklon koji smo im pripremili.

21885 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Bijou Brigitte
Foto: Bijou Brigitte

Polazak u školu predstavlja veliku promjenu u životima sve djece. Ovaj lijep dan je veliko uzbuđenje, kako za same učenike, tako i za njihove familije. Prvi razred je nov početak, novo okruženje, stiču se nova iskustva, nova prijateljstva i nova znanja.

Baš zato, taj dan treba da bude poseban, a Bijou Brigitte je kompanija koja želi da dodatno uljepša polazak u prvi razred osnovne i srednje škole.

Bijou Brigitte sa radošću poziva sve djevojčice koje će 1. septembra krenuti u novo poglavlje života, u prvi razred osnovne i srednje škole, da posjete naše radnje u Podgorici, ul. Slobode 23. i u Kotoru TC Kamelija i preuzmu poklon koji smo spremili za njih. Poklon nije uslovljen kupovinom, jedino što je potrebno, jeste da budu u pratnji punoljetne osobe i ponesu đačku knjižicu ili potvrdu o upisu u prvi razred.

Djevojčice, jedva čekamo da se vidimo i družimo u Bijou Bigitte i pozivamo vas da se zajedno slikamo u našem kutku za slikanje. Naravno, i to je na vama – ukoliko želite profi fotku, obezbedili smo vam i fotografa, svijetlo i specijalnu pozadinu za savršenu fotku.

Bijou Brigitte zna da ste uzbuđene zbog novog početka, ovim malim znakom pažnje želi da vam kaže da su novi počeci sjajni, uživajte u magiji otkrivanja novog, novog znanja, novih drugarstava, sad ih stvarate za cijeli život.

Čekamo vas 1. septembra, u vrijeme koje vama odgovara, spremili smo dovoljno poklona za sve učenice u Crnoj Gori koje kreću u prvi razred osnovnih i srednjih škola.

Bijou Brigitte je proizvođač modnog nakita za svaku priliku i svaki uzrast. Kompanija postoji preko 50 godina. Širok asortima nakita vas očekuje u maloprodajnim objektima u Podgorici i Kotoru, a uskoro i u vašem gradu. Pronaći ćete bezvremenske klasike, ali i sve aktuelne trendove u nakitu. Nakit se proizvodi sa velikom strašću i puno pažnje se poklanja na detalje. Naši dizajneri stalno prate najnovije svjetske trendove, a o tome koliko su uspješni govori podatak da desetine miliona djevojčica, djevojaka i žena širom Evrope sa zadovoljstvom i ponosom nose svakog dana naše proizvode.

Bijou Brigitte, vaš prijatelj.