Jedinstveno gastro iskustvo u Budvi

Uživajte u ekskluzivnom jesenjem meniju Dukley Seafront restorana

22463 pregleda 0 komentar(a)
Foto: dukleyrestaurants.com
Foto: dukleyrestaurants.com

Otkrijte Dukley u jesenjem ruhu i oživite sva čula uz novi meni Dukley Seafront restorana koji, za potpuni užitak možete upariti sa čašom vina iz bogate i jedinstvene ponude na području Budve.

Ovaj idiličan restoran iz kojeg se pruža zadivljujući pogled na Stari grad, ostrvo Sveti Nikola i budvansku rivijeru već godinama predstavlja idealan izbor za sve one koji vole da uživaju u nesvakidašnjoj gastronomskoj ponudi i izvrsnoj selekciji vina. Dukley Seafront restoran ostavlja svoja vrata otvorena tokom cijele godine, pa trenutno možete degustirati ekskluzivni jesenji meni koji nosi posebne povoljnosti.

Dukley Seafront
foto: dukleyrestaurants.com

Jedinstvena jela satkana od najfinijih sastojaka pretočenih u prave kulinarske užitke oduševljavaju kako turiste, tako i mještane koji uživaju u zadivljujućem ambijentu Dukley-jevog najpoznatijeg restorana i ugodnoj atmosferi koja priliči ovom dobu godine.

Topli oktobarski dani vas mame da uživate u dugim šetnjama, a Dukley Seafront zbog svoje sjajne pozicije na rivijeri predstavlja pravo mjesto da napravite predah uz ovu jedinstvenu ponudu po specijalnim cijenama.