Glovo slavi Crni Petak uz brojne promo ponude i popuste

Iskoristite jedinstvene popuste od 20% do 65% na vaše omiljene proizvode!

13865 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Ove godine Crni petak slavi se i na Glovu, aplikaciji koja svojom raznovrsnom ponudom i izvrsnom uslugom već skoro dvije godine olakšava svakodnevni život građana naše zemlje. Korisnici aplikacije imaće priliku da u periodu od 24. novembra do 2. decembra uživaju u velikim sniženjima koja im na aplikaciji nude renomirani brendovi iz domena kozmetike, elektronike, proizvoda za djecu, hrane i mnogi drugi, čiji proizvodi čine neizostavni dio svakog crnogorskog domaćinstva.

Cosmetics, Mobileland, Xiaomi, PC-GAMER Shop, Centro Mobil, Silver Electronics, KidsLand, Inbusto Concept Gift Shop, DeFacto, 13. jul Plantaže, Chocobash gift, Sweet Breeze Chocolate, samo su neki od brendova koji su uzeli učešća u ovoj promo akciji.

Glovo
foto: Glovo

U okviru ove posebne ponude, Cosmetics će svoje kupce obradovati sa 40% popusta na Golden Rose i Inglot šminku i uz svaku porudžbinu pokloniti maskaru marke Catrice. Takođe, za sve korisnike brenda Cosmetics, obezbijeđen je promo kod u iznosu od 5€ (CosmeticsBF). Validnost ovog promo koda je do 2. decembra.

Partneri na aplikaciji koji posluju u domenu elektronike kao što Mobileland, Xiaomi, PC-GAMER Shop, Centro Mobil i Silver Electronics, će svoje proizvode ponuditi sa popustom do čak 65%.

Glovo
foto: Glovo

Za sve one koji ove jeseni žele da obnove svoju garderobu, crnogorskoj javnosti dobro poznati modni brend DeFacto nudi popust od 15% na sve artikle, kao i dodatnih 50% popusta na drugi kupljeni proizvod u okviru svog raznovrsnog asortimana.

Donosimo lijepe vijesti i za ljubitelje vina, koji će imati priliku da vina iz bogate vinarije 13. jul Plantaže kupe sa popustom do 20%.

Promo kodovi za korisnike na aplikaciji

Svi korisnici aplikacije imaće na raspolaganju i promo kod u iznosu od 5€ (kod: BLACKFRIDAYME) koji važi za sve proizvode iz kategorije Prodavnice i Pokloni (Shops & Gifts) sa minimalnom korpom od 20€. Validnost promo koda za Prodavnice i Poklone je takođe do 2. decembra.

Iskoristite ovu jedinstvenu, multikategorijalnu ponudu na Glovu i uživajte u svom odabiru proizvoda kada i gdje to želite.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj Evropi, Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.