Cosmetics zna tvoje želje Cosmetics nagradna igra – osvoji Suzuki Swift

Vrijeme je za nešto novo. Cosmetics vas poziva da učestvujete u nagradnoj igri koja traje od januara do kraja marta 2023.g.

20073 pregleda 0 komentar(a)
Foto: MPM
Foto: MPM

Nakon 10 godina organizovanja nagradne igre, Cosmetics je za 2023. godinu imao samo jednu dilemu: koji automobil da pokloni srećnom dobitniku. Žene su rekle da je sasvim u redu da to bude Suzuki Swift 1.2 GL Mild Hybrid, model 2022., pod uslovom da je boja crvena – kao karmin!

Kako do automobila, vjerujemo, već svi znate. No, nije na odmet da ponovimo da u svojoj redovnoj nabavci u Cosmetics-u, možete kupiti bilo koje proizvode u vrijednosti 10 Eura (i više), pa na poleđini računa čitko upisati ime, prezime i broj telefona. Račun, zatim, ubacite u kutiju koju ćete lako uočiti u svim Cosmetics objektima. Sa svakim novim računom, šansa se uvećava…

Izvlačenje dobitnika je zakazano za 20.04.2023. godine u 19h u Cosmetics marketu koji se nalazi u TC Extra Retail Park na Zabjelu.

Učestvuj i osvoji Suzuki Swift, automobil u boji ljubavi!

Cosmeticnagradna igra vieo: https://youtu.be/WuzkXAJstRU

Šta vas očekuje u Cosmetics-u

Kao što većina vas sigurno i zna, Cosmetics možete naći u skoro svim gradovima Crne Gore. Koji god maloprodajni objekat ovog lanca da posjetite, naići ćete na prepoznatljiv ambijent, bogat asortiman, pristupačne cijene i osoblje koje će vam biti na usluzi. Osim kozmetičkih preparata (šminke i proizvoda za njegu lica, tijela i kose), što je prva asocijacija kada se Cosmetics pomene, u asortimanu se nalazi još mnogo proizvoda koji će zadovoljiti potrebe širokog kruga potrošača. Tako ćete u Cosmetics-u pronaći bižuteriju, proizvode za ličnu higijenu, za domaćinstvo, za kućne ljubimce, tekstil... Dio Cosmetics ponude su pelene i ostali proizvodi za bebe i djecu, kako u drogerijama, tako i u Cosmetics Pharmacy apotekama, gdje se farmaceutima uvijek možete obratiti za stručni savjet i preporuku. Još jedna od asocijacija na Cosmetics su i parfemi. Parfemi se nalaze u svim drogerijama ovog lanca, ali posebno ističemo kvalitetnu ponudu parfema u Cosmetics parfimerijama koje se nalaze u City Mall-u u Podgorici, Kameliji u Kotoru, HDL Novi Mall-u u Herceg Novom, zatim u Tivtu i u Baru. A ove godine asortiman Cosmetics-a vam je dostupan i putem mobilne aplikacije za kupovinu!

Opustite se i koristite prednosti online kupovine

Cosmetics proizvode od sada možete kupiti i preko aplikacije, koju već mnogi od vas imaju u svom mobilnom telefonu, i koriste je. Ali ako je kojim slučajem do sada nijeste preuzeli, parvo je vrijeme da to i učinite. Cosmetics aplikacija se nalazi na Google Play, za sve vas koji koristite Android telephone, kao i na App Store, ukoliko ste korisnik iPhone mobilnog telefona. Za registraciju tj. kreiranje naloga na Cosmetics aplikaciji, i dalje važi poklon dobrodošlice – 100 Beauty Friend tačaka, koje odmah možete i koristiti, mijenjajući ih za popuste.

Stavi tačku na 2022.

Ne odustajte od svojih dobrih navika – Cosmetics-a & Beauty Friend loyalty kartice. Znamo da ste vrijedno skupljali Beauty Friend tačke, da ste koristili mnoge povoljnosti i da ste pratili sve naše aktivnosti tokom 2022. godine.

MPM
foto: MPM

Sve Beauty Friend pogodnosti možete koristiti i prilikom kupovine putem Cosmetics aplikacije! Možda imate još neiskorišćenih Beauty Friend tačaka iz protekle godine na svojoj kartici, a već je uveliko januar 2023. Ne brinite, Cosmetics vam je omogućio da preostale „stare“ tačke iskoristite do 31. januara 2023.

Zato, katalog u ruke ili ga preuzmite sa našeg sajta, još nije kasno da smislite kako ćete tačke najbolje iskoristiti. Da li će to biti kupovina ponuđenih prozvoda za 10, 50 ili 100 tačaka, gdje su popusti 20% i 40%, ili ćete odabrati brendove iz ponude za 15, 25 ili 55 tačaka, odluka je vaša. A tu je i mogućnost trgovina po sopstvenom izboru, u kojima u zamjenu za 45 tačaka slijedi 5% popusta, za 95 tačaka 10%, a za 150 tačaka 15% popusta.