Okov je sada na Glovu!

Od sada preko 14 hiljada proizvoda iz Okova dostupno na Glovu i u vašem domu, uz samo par klikova i brzu dostavu.

18546 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Glovo, globalna multikategorijalna platforma za dostavu, i Okov, vodeći crnogorski maloprodajni lanac za opremanje radionice, bašte i domaćinstva, najavili su saradnju na aplikaciji. Naime, od sada je dostava preko 14 hiljada proizvoda iz ponude Okova dostupna na Glovo aplikaciji i to u svim gradovima u kojima je Glovo prisutan.

“Saradnja sa Okovom je nešto na čemu radimo odavno i čemu se i jedni i drugi jako radujemo. Našoj zajednici na aplikaciji, koju gradimo već dvije godine sa posebnom posvećenošću i trudom, na raspolaganje stavljamo veliki broj najatraktivnijih proizvoda iz Okova, što potvrđuje multikategorijalni aspekat Glova. Ovo je još jedan dokaz naše težnje da širimo dijapazon i različitost ponude na aplikaciji tako da, zbilja, na Glovu možete naći sve što vaš grad ima da ponudi i što vam u svakodnevnom životu može biti potrebno,” rekla je izvršna direktorica Glova za Crnu Goru, Bojana Radović.

Dostupni su proizvodi iz najtraženijih kategorija, poput električnih alata i pribora, boja i lakova, bezbjednosti na radu, potrepština za domaćinstvo, rasvjete, te baštenske opreme i to uz dostavu za najduže 45 minuta.

“Vjerujemo u veliki potencijal saradnje sa kompanijom Glovo koja se pokazala kao veoma pouzdan partner za brzu dostavu. Znamo koliko je važno da u toku obavljanja posla u radionici, bašti ili domaćinstvu, ljudi imaju sve potrebne alate i pribor. U slučaju da nešto nedostaje, od sada neće biti neophodno obustavljanje rada i odlazak u trgovinu. Zahvaljujući Glovo dostavi naši proizvodi mogu za manje od 45 minuta biti isporučeni direktno na adresu kupca,” navode iz menadžmenta kompanije Okov.

Glovo u Crnoj Gori postoji od 2021. godine i svoje usluge nudi u devet crnogorskih gradova – u Podgorici, Nikšiću, Baru, Budvi, Herceg Novom, Tivtu i Kotoru.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče šta god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj i Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način, korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.