Zgrada Velimirović, Kolašin: Uspješna prodaja jedinica prve stambeno poslovne zgrade

Investori zgrade Velimirović koji su otpočeli grdanju poslovnog stambenog objekta u Kolašinu sa zadovoljstvom obavještavaju zainteresovane kupce i klijente da je nakon samo tri mjeseca i prije završetka grubih radova veći dio stambenih jedinica već rasprodat.

42524 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Velimirović Invest
Foto: Velimirović Invest

U ponudi se nalazi samo oko 20 stanova koje čine garsonjere površine 28m2 i jednosobni stanovi površine 42m2-45m2. Ovo je dokaz povjerenja kupaca u naš projekat i naš tim, kao i dokaz kvaliteta koji smo predstavili kupcima.

Zgrada Velimirović se izdvaja po eskluzivnoj lokaciji koja se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja svega nekoliko minuta hoda od trga, ili kako mnogi Kolašinci i Kolašinke kažu u novom centru Kolašina. Magistralni put koji povezuje Zgradu Velimirović sa skijalištem, udaljenim samo 10 minuta vožnje kroz prekrasne borove Bjelasice, prolazi i kroz njenu gornju i donju stranu. Zbog svoje pozicije i činjenice da se sa tri strane graniči sa putem, Zgrada Velimirović se ističe u odnosu na konkurenciju.

Velimirović Invest
foto: Velimirović Invest

Objekat se takođe nadovezuje na gradsku infrastrukturu što ga čini jednim od rijetkih kada su u pitanju novi objekati u gradu. Dodatno Zgrada Velimirovic će biti satkana od najkvalitetniih materijala i neodoljivog spoljašnjeg izgleda, što će ga zasigurno učiniti prepoznatim orijentom za sve posjetioce Kolašina.

Sve navedeno je i dokaz uspješne prodaje stambenih jedinica od kojih je manje od polovine ostalo raspoloživo za prodaju. Za svaku stambenu jedinicu obezbijeđen je parking u djelimično podzemnoj garaži, koja se može pristupiti saobraćajnicom, s obzirom na položaj terena, koji omogućava zaseban ulaz na oba nivoa garaža.

Velimirović Invest
foto: Velimirović Invest
Velimirović Invest
foto: Velimirović Invest

Zgrada Velimirović predstavlja je prestižni projekat u Kolašinu i idealna je prilika za investitore koji traže sigurnost i stabilnost svog kapitala, a žele da se uključe u razvoj jednog od najljepših planinskih centara jugoistočne Evrope i najvećih skijaških centara u regionu. Kolašin se već dugo vremena smatra jednom od najatraktivnijih planinskih destinacija u regionu, a ovaj projekat će dodatno ubrzati razvoj grada i omogućiti stanovnicima i turistima da uživaju u svim blagodetima koje ovaj prekrasan grad nudi.

Kupovinom stana u izgradnji imate priliku da zaradite novac, ali i da prostor uređujete prema svojoj viziji i potrebama. Upravo je ovo pametna investicija koja će vam omogućiti da stvorite dom po svojoj mjeri i u skladu sa svojim željama.

Više informacija o ponudi i cijenama zainteresovani mogu dobiti na našoj web strani https://velimirovicinvest.me ili putem maila info@velimirovicinvest.me i telefona +382 69 302 953.