IDEA: Spremite se za novi talas nižih cijena

Prelistajte akcijski katalog sa preko 1.000 novih proizvoda

63764 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Već ste navikli da svakog drugog petka u mjesecu, u IDEA prodavnice stižu nove akcijske cijene za više od 1.000 proizvoda. Kao i do sada, IDEA se i ovog puta pobrinula da se u katalogu nađu artikli koji su nezaobilazan dio svakog domaćinstva.

Iako popularno tokom cijele godine, svježe voće i povrće nekako češće tražimo sa dolaskom proljeća. Svježina je imperativ, pa tako IDEA za police svojih prodavnica bira upravo takvo, uvijek svježe, voće i povrće.

Idea
foto: IDEA

Kada već govorimo o svježini, jednako je važna i kada govorimo o mesu, te vas u novom katalogu očekuje i širok izor kvalitetnog mesa poput piletine ili telećeg mesa.

Idea
foto: IDEA

Dobro poznate oznake akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice su tu da budu vaš pouzdan putokaz za kvalitetnu kupovinu kojom ćete istovremeno ostvariti i značajnu uštedu. Super kartica, kao i uvijek, donosi dodatne benefite i uštedu, pa ako još uvijek niste, svoju karticu možete nabaviti već danas.

Idea
foto: IDEA

Na proizvode koji stoje pod oznakom „Naši brendovi“ obratite posebnu pažnju. Riječ je o artiklima koje možete pronaći isključivo u IDEA prodavnicama, a koje garantuju provjeren kvalitet i još isplativiju kupovinu.

Kompletan katalog pogledajte OVDJE.