Novi Somersby ukusi za nezaboravne avanture, sa ili bez alkohola

Somersby Strawberry&Lime i Somersby Passion fruit & Orange

15823 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Somersby
Foto: Somersby

Pravo je vrijeme da upoznate novo osvježenje koje će vas oduševiti jedinstvenim ukusima. Somersby porodica u Crnoj Gori dobila je dva nova člana- Somersby Passion fruit i Somersby strawberry &lime bez alkohola. Ova dva proizvoda već su osvojila čula onih koji su imali priliku da ih probaju i sigurni smo da će biti pravi izbor za lijepe dane koji su pred nama!

Somersby Jagoda i Limeta 0% alkohola – fantastični napitak koji spaja sočnost slatkih jagoda sa osvježavajućim ukusom limete i nudi uživaje u bezalkoholnom piću bez odricanja od izvrsnog ukusa. Bilo da tražite alternativu alkoholnim pićima ili jednostavno želite osvježenje tokom toplih ljetnjih dana, ovaj sajder će vas oduševiti svojim kvalitetom i ukusom. Svaki gutljaj donosi osvježenje koje će probuditi vaša čula i pružiti vam nezaboravno iskustvo u svim prilikama- bilo da se opuštate na plaži, organizujete piknik u parku, pravite pauzu na poslu ili jednostavno želite da uživate u trenucima sa prijateljima i porodicom, čak i djecom. U neodoljivoj Somersby flašici spojeni su vrhunski ukusi voća i osvježenja bez alkohola- a to znači pravu harmaniju u svakom gutljaju.

Somersby
foto: Somersby

Još jedna izvanredna kombinacija voćnih ukusa koja donosi strastvenu egzotiku stigla je sa novim ukusom Somersby Passion Fruit & Orange, koji će vas transportovati na tropske obale gdje god bili. Miris svježe marakuje pomiješan sa slatkim notama sočne pomorandže stvara neodoljivu aromu koja mami vaša čula. Sjajan izgled i vibrirajuća boja pića samo dodatno naglašavaju njegovu privlačnost i nagovještavaju nezaboravan provod ovog ljeta. Svaki gutljaj će vas preplaviti energijom i zadovoljstvom, dok ćete uživati u savršenoj kombinaciji voćnih nota. Ovo piće je prilagođeno svim prilikama i trenucima i sigurni smo da će Somersby Passion Fruit biti vaš savršen saputnik. Njegova egzotična i osvežavajuća priroda pružiće vam nezaboravno iskustvo koje će probuditi vašu avanturističku stranu. Novi Somersby ukus je simbol strasti i zadovoljstva koji donosi neodoljivu kombinaciju ukusa sa 4,5% alkohola. Bilo da želite da uživate sami ili sa dragim osobama, Somersby Passion Fruit će vas oduševiti svojom egzotičnom svježinom i bogatstvom ukusa.

Isprobajte nove Somersby ukuse i doživite voćnu ekspoloziju koja će vas oduševiti. Zar nije divno?