Vrelo ljeto uz ritam mora i vrhunskih DJ-eva u Budvi

Ove sezone, Dukley Gardens predstavlja jedini adults-only plažni klub u Budvi, Rokki Maki, gdje se specijalni performansi, sjajna zabava i autentična japanska kuhinja stapaju u neuporedivo zadovoljstvo.

10575 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dukley Gardens
Foto: Dukley Gardens

Veliko otvaranje je rezervisano za 30. jun u 14 časova, kada će najbolju žurku u Budvi napraviti Dea Tosh i DJ Milensi uz pratnju plesača i zvuk saksofona. Ulaz će biti besplatan, a sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice.

Između strmih stijena, okružen šumom čempresa, Rokki Maki plažni klub pruža potpuno drugačije iskustvo ljeta u Budvi. Otuđen od pogleda, buke i gužve predstavlja svijet za sebe, gdje će ljubitelji elektronskog zvuka moći da uživaju u setovima najpoznatijih ženskih DJ-eva sa ovih prostora.

Pored sjajnog muzičkom programa, nazaobilazan segment Rokki Maki ponude je autentična japanska kuhinja.

Začinite vaš dan na plaži s maštovitim suši rolnicama, šarenim sašimi i nigiri zalogajima a kulinarsko iskustvo upotpunite opsežnom ponudom osvježavajućih koktela i autentičnih japanskih pića, koja su rijetkost u Budvi. Rokki Maki barmeni su tu da pomjere granice umjetnosti pravljenja koktela i stvore kombinacije koje su podjednako vizuelno očaravajuće kao i ukusne za degustaciju.

Suši, sunce i sloboda je sve što je potrebno za jedan savršen Rokki Maki dan!

Ukoliko ste više raspoloženi za lagani odmor sa porodicom, Escape Beach & Bar, koji je otvoren 15. juna, nudi savršen ambijent za uživanje na plaži uz sjajnu selekciju ribe i morskih plodova.

A, ako vas više zanima italijanska kuhinja, možete posjetiti restoran pored bazena Infinity koji se nalazi na samom vrhu Dukley kompleksa i sa kojeg se pruža panoramski pogled na Budvu i Bečiće.

Šta god da želite od ljeta, Dukley restorani i plaže imaju nešto za vas!

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na broj +382 69 160 003 ili putem mejla reservation@dukley.com