“New City”, nova adresa vašeg doma iz snova

Vrijeme je za promjene na bolje, vrijeme je za novi životni prostor koji dugo priželjkujete.

23909 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kips Gradnja
Foto: Kips Gradnja

Smješten na atraktivnoj lokaciji koja se nalazi u okviru naselja „City kvart”, stambeno – poslovni koncept “New City” rješenje je za sve koji ne žele praviti kompromis između komfora, potrebnog mira i prednosti života u gradu.

Prateći potrebe savremenog stanovanja, “New City” stambeno-poslovni kompleks omogućiće vam, prije svega, prijeko potrebnu privatnost. Predviđeni mali broj stanova po ulazu i najviši kvalitet korišćenih građevinskih materijala, garancija su ekskluzivnosti i mira kojem svi težimo u ubrzanoj i dinamičnoj svakodnevici. Okružen pažljivo planiranim zelenim površinama i igralištem za djecu, kompleks budućim stanarima daje dovoljno prostora za rekreaciju, opuštanje i porodične aktivnosti. I tu se ne završava kraj prednostima stanovanja u “New City” kompleksu – tačno preko puta planiranih stambenih jedinica, planirana je izgradnja vrtića, škole i objekta zdravstvene zaštite za čiju je izgradnju Vlada već otkupila zemljište.

Kips Gradnja
foto: Kips Gradnja

Upotreba najkvalitetnijih materijala i proizvoda prestižnih brendova, imperativ je u procesu izgradnje “New City” stambeno – poslovnog kompleksa. Korišćena je isključivo prvoklasna laserski rezana keramika, troslojni, jednolamelni parket, bravarija od kvalitetnih profila sa termo prekidima, najbolji brendovi sanitarija itd.

Vrijeme je za promjene na bolje, vrijeme je za novi životni prostor koji dugo priželjkujete.

Dodatne informacije:

www.kipsgradnja.me

Kips Gradnja kontakt telefon 067/134-134