Voli gastronomija

Tokom vrelih ljetnjih dana, potražite osvježenje u Voli restoranima.

15191 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli
Foto: Voli

Voli restorane karakteriše specifičan stil, ambijent koji odiše udobnošću i toplinom.

Ponuda objedinjuje popularna jela iz internacionalnih kuhinja, kao i odličan izbor jela ukoliko želite porodični ručak u tradicionalnom stilu, sa svježe pripremljenim kuvanim jelima.

U večernjim satima, predlažemo osvježenje uz odličan izbor sladoleda, maštovite koktele, svježe cijeđene voćne sokove, ili pažljivo odabrana vina.

Voli
foto: Voli

Bar 11, restoran koji se nalazi u okviru hipermarketa na kružnom toku koji spaja Tivat, Budvu i Kotor, vrlo je brzo postao mjesto susreta gostiju iz okruženja. Potražite nešto iz specijalne ponude i prepustite se mašti i kreaciji naših majstora kuhinje. Ne propustite priliku da četvrtkom uživate u specijalnoj ponudi koktela pripremljenih od strane vrhunskih koktela majstora.

https://kompanija.voli.me/bar-11/

Voli
foto: Voli

Bar 12, u okviru hipermarketa u Podgorici, na Starom aerodromu, mjesto je poslovnih susreta i porodičnih okupljanja. Kao i svi Voli restorani, Bar 12 se može pohvaliti odličnom ponudom jela sa roštilja, kao i kuvanih, koja se pripremaju po tradicionalnoj recepturi.

https://kompanija.voli.me/bar-12/

Voli
foto: Voli

Bar 49 je restoran u City kvartu, nalazi se u okviru kompleksa Super Voli, i prvi je izbor gostiju koji od restorana očekuju vrhunsko gastronomsko iskustvo u posebnom ambijentu.

Omiljeno mjesto ljubitelja fine dining-a u Podgorici koji poznaju pravu umjetnost uživanja u najukusnijoj hrani i raznovrsnom piću. U posebno odvojenom dijelu restorana možete organizovati intimne proslave i okupljanja.

https://kompanija.voli.me/bar-49/

Voli
foto: Voli

Bar 61 se nalazi u okviru Našeg centra, kompleksa u okviru kojeg posluje Naš diskont. Prostrana tarasa oplemenjena zelenilom, peć na drva koja jelima daje posebnu draž, to je ono što je od prvog dana osvojilo goste koji se uvijek rado vraćaju. Predlažemo da u ovom restoranu uživate u pici iz specijalne pica peći. I ovaj restoran , poput Bara 49, posjeduje odvojeni restoranski dio zatvorenog tipa.

https://kompanija.voli.me/bar-61/

Voli
foto: Voli

Bar 80, u okviru hipemarketa u Danilovgradu, putnicima u tranzitu pruža pravo uživanje tokom predaha, a stanovnicima svakodnevno opuštanje u prijatnom ambijentu. Probajte nešto iz specijalne ponude, prijedloge naših majstora kuhinje, uparenih sa odabranim vinom.

https://kompanija.voli.me/bar-80/

Naš sektor gastronomije okuplja prave majstore i zaljubljenike u hedonizam. Opredijeljeni smo za kvalitet, za pripremu koristimo samo svježe namirnice odličnog kvaliteta, svjesni odgovornosti prema našim gostima. Želimo da naši restorani budu prava oaza mira i uživanja, a naši vjerni gosti nam potvrđuju da u tome uspijevamo...

Voli
foto: Voli

Povjerite nam pripremu posluženja za poslovna okupljanja, korporativne proslave, prezentacije i druge važne trenutke.

Za sve koji žele da sebi prirede gastronomski užitak u udobnosti svog doma, naša jela možete poručiti preko aplikacije Glovo.