Centrale Piazza – za svaki dan u Luštici Bay

Atraktivna Piazza Centrale, nova lokacija u sklopu Luštica Bay, intenzivnim kalendarom događaja za sve generacije, kolekcijom retail jedinica i gastro iskustvom, kreira upečatljiv identitet mediteranske pjacete na crnogorskoj obali.

20895 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Luštica Bay
Foto: Luštica Bay

NOVO MJESTO SUSRETA

Ovo stjecište u srcu Luštice Bay omiljeno je mjesto susreta prijatelja i onih koji će to tek postati. Takođe, idealno je za jutarnju rutinu, ručak sa poslovnim partnerima, večeru i izlazak sa prijateljima ali i vikend posjetu ili svakodnevni boravak. Ovdje se stvaraju veze, e a osjećaj pripadnosti doživljava u punom smislu.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Ugostiteljsku galeriju predvodi Popov premium pub, kao mjesto gdje se susreću ukusi – vrhunska selekcija piva, gastronomija, nastupi lokalnih bendova i prenosi sportskih događaja. Elegantan i udoban enterijer, uz veliku terasu, nudi osjećaj opuštenosti premium pub-a.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Miris domaćih priganica sa pjata, luštičkog pršuta i sira na Piazzi Centrale dopire iz savremenog nacionalnog restorana „Luča“, gdje se bogata gastro tradicija Crne Gore prilagođava modernim ukusima. Te se na poseban pripremljen način mogu degustirati: teletina ispod sača, dimljena jaretina, gulaš od hobotnice, file brancina, domaće pite od jabuka.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Ljubitelji kafe osjećaće se kao kraljevi na tronu u Caffein Coffee Shop-u. Bogata i balansirana aroma visokovalitetne Arabice, arapske kafe, garantuje specifičan ukus kofeinske selekcije. Kafe iz Etiopije, Brazila i Kolumbije oduševiće sve ljubitelje omiljenog napitka.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

Iskustvo uljepšavanja i antiaging-a nenadmašno je u Luštica Beauty bar-u Ane Divac uz revitalizujuće tretmane lica, kose i tijela, u saradnji sa vodećim brendovima organskih kozmetičkih proizvoda. Ovaj salon svojom ponudom redefiniše poimanje granica ljepote, kao svojevrsni game-changer na beauty sceni za muškarce i žene. To je i concept store koji promoviše regionalne dizajnere.

Luštica Bay
foto: Luštica Bay

PIAZZA MUZIKE, TEATRA I SPORTA

Ljetnji događaji osmišljeni su da ponude niz umjetničkih, kulturnih i zabavnih performansa, dječijih programa, a osjećaj ležerne mediteranske svakodnevice dopuniće svake nedjelje primorska pijaca domaćih proizvoda.

AVGUSTOVSKI KALENDAR NA PIAZZA CENTRALE:

  • 3. avgust - Nina Žižić, od 21.00
  • 6. avgust - Abba Tribute band, u 20.00

Druga nedjelja:

  • 7. avgust: Kotor Art Pop Up Concert - Duo Fuego, od 20.30h
  • 8. avgust: Operosa Kids Opera,Papageno's Adventures, od 19.00h
  • 9. avgust: Nitro band, od 20.00h
  • 11. avgust: Predstava "Crvenkapa i Vuk u Zemlji čuda", 20.30h
  • 12.avgust: Đurđa & Band, 20.00h
  • 13. avgust: Art Pop Up Concert, 20.30h

Treća nedjelja

  • 15. avgust: More & More band, od 20.00h
  • 19. avgust: Matrix Kids Dance Performance u 20.30h

Četvrta nedjelja

  • 23.avgust: Kino Kultura band od 20.00h
  • 26. avgust: Perpetuum Mobile koncert od 20.00h
  • 30. avgust: Crveno & Crno band od 20.00h

Pjaca na pjaci je svojevrstan identitet ove destinacije gdje nostalgično, u cilju promovisanja lokalnog nasljeđa, pjaca domaćih proizvoda se organizuje svake nedelje od 19:30 do 22:30 – lokalni poljoprivrenici i domaćini donose svoje proizvode, a i kreativci predstavljaju svoje rukotvorine i suvenire.