Jesenje renoviranje na rate

Spremni za novu sezonu sređivanja enterijera

18072 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

U salonu Novi Volvox u Podgorici spremni su za početak nove sezone sređivanja enterijera. Tradicionalno dobra ponuda keramike, kupatilske galanterije i sanitarija proširena je novim modelima pa u salonu možete pogledati nove kupatilske eksponate i izabrati najljepše proizvode za uređenje vašeg kupatila. Marazzi, Keope, Ragno, Love i Prissmacer, samo su neki od poznatih svjetskih brendova keramike koje ćete naći u salonu Novi Volvox.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

Ukoliko želite da renovirate svoje kupatilo to možete učiniti i plaćanjem u ratama na čak 60 mjeseci putem beskamatnog kredita Addiko banke ili na 36 mjeseci posredstvom beskamatnog kredita NLB banke. Kupci mogu da apliciraju za kredit u samom salonu. Kredit se odobrava svim zaposlenim licima i penzionerima koji mogu biti klijenti i drugih banaka.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

Veliki izbor sigurnosnih spoljnih vrata kao i unutrašnjih sobnih vrata od kojih izdvajamo brend Braća Marić je nešto čime se Novi Volvox ponosi.

U salonu je zastupljen i širok izbor drvnog programa, parketa i laminata. Kao najprodavaniji možemo izdvojiti parket Scheucher austrijskog proizvođača sa stogodišnjim iskustvom, kao i Drvoprodex. Vrhunski troslojni parket za sobe, trpezarije, kancelarije može se takođe platiti u ratama putem beskamatnih kredita za koje možete aplicirati na licu mjesta.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

Rasvjeta daje finalnu dozu ljepote vašem prostoru a u Novom Volvoxu možete pronaći bogat asortiman lustera, stonih i podnih lampi i svjetiljki.

Posjetite salon Novi Volvox u ulici Vojislavljevića 91 u Podgorici i odaberite najbolje proizvode za svoj ambijent.