Jasna matematika uz Club Plus karticu Aroma, Conto i City marketa

Da uvijek budeš u plusu

38263 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

Kupovinom sa Club Plus karticom ili aplikacijom za svaku obavljenu kupovinu od 10 eura ili više, u AROMA, CONTO i CITY marketima, ostvaruje se povrat novca od 5% za narednu kupovinu.

Za sve korisnike Club Plus kartice ili aplikacije pripremljeni su i veliki popusti, a neki artikli su sniženi i preko 50%.

KAO KORISNIK CLUB PLUS APLIKACIJE U PERIODU OD 13.9. DO 15.9.2023. MOŽETE KUPITI

Sos za tjesteninu Conad bosiljak bijeli luk 190g

Tjestenina Conad Fusili N°98 500g

Sok Nectar voćne kapi jabuka 2L

Tolet papir Montella ultra premium 8/1 3sl

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Preporuka za brz, jednostavan i ukusan ručak, već gotov sos Conad od bosiljka i bijelog luka preliti preko „al dente“ skuvane tjestenine Conad Fusili. „Al Dente“ doslovno znači „Na zub“, tijesto treba da bude mekano, ali čvrsto.

Ukoliko nijeste postali član Club Plus kartice, dovoljno je da posjetite Aroma, Conto ili City market i popunjavanjem pristupnice dobijate karticu za samo dva radna dana, ili se jednostavno prijavite preko Club Plus aplikacije. Instalirajte Club Plus aplikaciju i uz samo nekoliko klikova postaćete korisnik svih benefita koje program nudi. Prednost aplikacije je i što je jako praktična, nudi preglednost stanja i dostupnih pogodnosti, a osim toga, Club Plus karticu ne morate da nosite sa sobom.

Za podršku prilikom instaliranja i korišćenja Club Plus aplikacije klikom na ispis PODRŠKA otvoriće se stranica gdje su navedeni kontakti servisa za podršku korisnika. Kontakt centar se može pozvati na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

Club Plus, jasna matematika

Vaši AROMA, CONTO i CITY marketi!

___

*Povrat/povraćaj novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.