Više prostora zlata vrijedi sa VELUX krovnim prozorima

Kreirajte dodatni prostor prema vašim potrebama

17915 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Velux
Foto: Velux

Svako od nas se bar jednom u životu susreo sa potrebom za dodatnim životnim prostorom.

Neki su to rješavali prodajom postojeće nekretnine i seljenjem na manje atraktivna mjesta u gradu, neki su uzimali kredite, a neki su uzeli u obzir potencijal koji je tu – doslovno iznad nas.

Svakako, razumijemo važnost stvaranja promjena u životnom prostoru za vlasnike, pa smo zaista uzbuđeni da predstavimo VELUX kampanju "Više prostora zlata vrijedi".

Ova kampanja je namijenjena kupcima koji aktivno traže dodatni prostor za svoje rastuće potrebe, posebno porodicama sa djecom. VELUX krovni prozori mogu pružiti rješenje koje, ne samo što povećava udobnost, već i doprinosi stvaranju zdravog životnog okruženja. Zamislite šta sve možete napraviti od svog potkrovlja - možda radnu sobu, igraonicu za djecu ili dodatnu sobu za najmlađe članove porodice.

Ova investicija nudi mnoge prednosti: stvara dodatni prostor, povećava vrijednost postojeće imovine i nema potrebe za selidbom.

Kada razmotrimo vrijednost investicije za transformaciju tavana u funkcionalno potkrovlje, vidimo da je ukupan trošak znatno manji u poređenju s kupovinom novog stana.

Zbog toga smo odlučili da vas podržimo u ostvarivanju ovog cilja.

Velux
foto: Velux

Od 5. septembra do 31. oktobra 2023. kupovinom bilo kog Standard ili Standard Plus krovnog prozora sa BDX termo i hidroizolacionim setom, kupac dobija MHL spoljnu mrežicu za zaštitu od toplote besplatno.