Oni će poljubac sunca pamtiti po vrijednim nagradama!

Na jedinstvenom mjestu, svakog dana u smiraju, sunce ljubi more i razliva se po pučini, stvarajući prizor koji je teško opisati riječima.

14009 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hotel Resort Ruža Vjetrova
Foto: Hotel Resort Ruža Vjetrova

Rijedak fenomen koji oduzima dah, inspirisao je prvi Nagradni konkurs, jedinstvenu priliku da kroz objektiv fotoaparata trenutak učinite vječnim i osvojite vrijedne nagrade. Svi učesnici su fotografije mogli slati od 10.07. - 22.09.2023.godine.

Hotel Resort Ruža Vjetrova, prepoznatljiv po jedinstvenom zalasku sunca na Jadranu, privlači turiste sa raznih strana svijeta, što najbolje govori o svestranosti učesnika! Fotografije koje su pristizale su oduševile, ali i podsjetile da kreativnost i prirodna ljepota brišu sve granice.

U subotu, 23.09., u prisustvu mnogobrojnih posjetilaca, medija, učesnika, izložene su najbolje fotografije, koje je odabrao stručni žiri, istaknuti fotografi Vesela Miškovič, Nikola Pejović i grafički dizajner Tina Nerac. Tom prilikom, na predivnom amfiteatru ovog resorta u atmosferi zalaska sunca, upriličen je i koktel u čast proglašenja pobjednika, dok je sve prisutne zabavljao poznati crnogorski pjevač Mićo Vujović.

Po odluci stručnog žirija, prvu nagradu i 1000€ osvojio je Ivan Stošić iz Beograda, dok je drugo mjesto i 500e pripalo Mersudinu Kuču iz Rožaja. Izbor publike i nagradu desetodnevnog ljetovanja za dvoje osvojila je Vanja Đukarić iz Teslića, a zbog velikog broja glasova publike, odlukom organizatora nagrađena je i drugoplasirana Anisa Jerebičanin iz Novog Pazara, sa 5 dana ljetovanja.

Hotel Resort Ruža Vjetrova
foto: Hotel Resort Ruža Vjetrova

“Iako je uspješno završenim konkursom obilježen kraj ljetnje sezone u Hotel Resortu Ruža Vjetrova, ovo je tek početak divnih priča. Ideja projekta je bila okupiti ljubitelje fotografije, koji će uživati u prizoru zalaska sunca i na naljepši način doći do vrijednih nagrada. Ponosni smo što smo našoj zajednici priredili jedinstveni događaj i sa nestrpljenjem čekamo sledeću godinu, kada ćemo, vjerujemo, ponovo pomjeriti granice“ , izjavila je Jelena Popović, rukovodilac marketinga Hotel Resorta Ruža Vjetrova.

U prvom krugu jedinstvenog takmičenja na našim prostorima, pristiglo je više od 300 prijava, od čega preko 400 dostavljenih fotografija, koje su pažljivom selekcijom žirija odabrane ali i od strane publike koja je glasala sistemom lajkova putem Instagram stranice Kad sunce ljubi more.

Kratku retrospektivu događaja možete pogledati na Instagram profilu Hotel Resorta Ruža Vjetrova, dok fotografije koje su učestvovale, možete vidjeti na Instagram profilu Kad sunce ljubi more.

Hotel Resort Ruža Vjetrova
foto: Hotel Resort Ruža Vjetrova