Hard Diskont Laković otvorio je vrata novog marketa u Zeti

Mještani Zete dobili su novo mjesto najpovoljnije i najbolje kupovine!

Nikada niže cijene - nikada bolja ponuda - nikad veći asortiman.

19217 pregleda 44 reakcija 0 komentar(a)
Foto: HDL
Foto: HDL

Na glavnoj magistrali, preuređen i moderan, otvorio se novi HD Laković ukupne površine od 1200 kvadratnih metara prodajnog prostora, sa značajnim brojem parking mjesta, kako ispred, tako i iza objekta.

Posebna novina je sto je kupcima obezbijeđena, pored glavnog ulaza sa magistrale i posebna pozicija ulaza i izlaza sa dvorišne strane objekta sa besplatnim, potpuno novim prostranim parking prostorom do kojeg se dolazi širokim pristupačnim putem. Mještani Zete će moći da uživaju u velikoj kupovini na jednostavan, brz i ugodan način.

Sve mještane posebno će iznenaditi velike povoljnosti trgovine, najbogatija ponuda robe iz sopstvenog uvoza, kao i jedinstven asortiman proizvoda izuzetno niskih cijena.

Ovaj objekat svakako doprinosi lokalnoj zajednici, šireći ponudu i nudeći jedinstvene povoljnosti. Kupcima se nudi veliki izbor visoko kvalitetnih suhomesnatih proizvoda i sireva, svježeg mesa, voća i povrća, sa posebnim akcentom na kvalitet domaćih tradicionalnih specijaliteta. Garantovano najniže cijene, najveći asortiman robe široke potrošnje UVIJEK u HD LAKOVIĆU.

Dobrodošli U NOVI MARKET HDL u Zeti svakog radnog dana od 7:30 – 21:30h