Da uvijek budeš u plusu – Club Plus aplikacija ili kartica

Kupovinom u Aroma, Conto i City marketima uz Club Plus aplikaciju vaši omiljeni proizvodi i preko 50% sniženi

25842 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

U AROMA, CONTO i CITY marketima, vaša svakodnevna kupovina postaje isplativija nego ikad zahvaljujući CLUB PLUS Programu Lojalnosti.

Kupujući za 10 ili više eura, bilo da ste vlasnik Club Plus kartice ili koristite našu aplikaciju, ostvarujete čak 5% povrata novca za narednu kupovinu. Najbolje od svega je što povrat novca možete iskoristiti kako vam odgovara - bilo za umanjenje računa pri prvoj sljedećoj kupovini ili da ga sačuvate i koristite za neku narednu kupovinu.

Tokom cijele godine, nemate ograničenja u vezi sa tim kada ćete iskoristiti svoj povrat novca, ali imajte na umu da povrat novca treba iskoristiti do 31.12.2023. godine, kada se stanje poništava i pokreće novi obračunski period. Dakle, vi odlučujete kada je pravi trenutak za besplatnu kupovinu, jer matematika je jasna - ušteda uz CLUB PLUS je jednostavna i isplativa.

A to nije sve! Posebno za naše cijenjene penzionere, CLUB PLUS Program Lojalnosti donosi dodatne pogodnosti. Prilikom kupovine, penzioneri ne samo što ostvaruju 5% povrata na sljedeću kupovinu za svaki račun od 10 eura ili više, već imaju i priliku da ostvare dodatnih 10% povrata na bilo koji račun dva dana u mjesecu (20. i 21 u mjesecu). To znači da uz Club Plus penzioneri imaju još više mogućnosti za uštedu.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Ukoliko nijeste postali član Club Plus kartice, proces je veoma jednostavan i CLUB PLUS karticu možete dobiti brzo i lako. Dovoljno je da u nekom od AROMA, CONTO i CITY marketa popunite formular i preuzmete karticu koja će bit aktivirana u roku od dva radna dana. Ukoliko vam je jednostavnije možete preuzeti CLUB PLUS aplikaciju (App Store i Google Play) obaviti registraciju i pratiti svoju uštedu. Svaka kartica može da se uveže sa aplikacijom pa ćete na taj način u svakom trenutku imati jasan preged stanja. Instaliranjem Club Plus aplikacije uz samo nekoliko klikova postaćete korisnik svih benefita koje program nudi, i uz to iskoristite akcije koje samo kao korisnici aplikacije možete dobiti.

Za sve korisnike Club Plus aplikacije pripremljeni su veliki popusti, a neki artikli su sniženi i preko 50%. Club Plus aplikacija jednostavna je i laka za korišćenje, a nudi i druge pogodnosti u odnosu na karticu. Upotrebom aplikacije uvijek si upoznat sa posebnim akcijama koje se na nedjeljnom nivou nude u Aroma, Conto i City marketima. Svake nedjelje porukom dobijate obavještenje koji su artikli na popustu, a dok ste u trgovini potrebno je samo da kliknete na opciju „Akcije“, i odmah će se prikazati svi proizvodi koji su sniženi, datumi trajanja akcije, kao i pregled uštede novca izražen u procentima. Samo jednim klikom na željeni proizvod skeniranjem bar-koda na kasi možete iskoristiti popust.

Zato, pridružite se našem CLUB PLUS Programu Lojalnosti i iskoristite sve ove fantastične benefite. Kupujte pametno, štedite i uživajte u svakoj posjeti našim marketima - AROMA, CONTO i CITY.

Za podršku prilikom instaliranja i korišćenja Club Plus aplikacije klikom na ispis PODRŠKA otvoriće se stranica gdje su navedeni kontakti servisa za podršku korisnika.

Kontakt centar se može pozvati na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: clubpluskartica@domacatrgovina.me

Povrat novca od 5 i 10% ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, telekomunikacione dopune, cigarete, dnevne novine i časopise.

Vidimo se u našim marketima!

https://aromamarketi.me/program-lojalnosti/

Vaši AROMA, CONTO i CITY marketi