Promocija knjiga "Sreća kao razvoj svijesti" i "Budi svoja" u Podgorici i Nikšiću

Autorke imaju decenijsko iskustvo u marketingu i radu sa velikim korporacijama, edukovale su se u oblastima ličnog razvoja i holističkog života i lično su prošle kroz razna životna iskustva iz kojih su izvukle vrijedne i važne lekcije koje žele da podijele sa publikom u Crnoj Gori

4065 pregleda 58 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Promocija knjiga "Sreća kao razvoj svijesti" autorke Jasmine Stojanović i "Budi svoja" Elene Srzentić Frleta održaće se u Podgorici, 10. novembra u prostoru MTEL digitalna fabrika, i dan kasnije u Nikšiću, u prostoru Centra za dušu i tijelo.

Knjiga autorke Jasmine Stojanović nastala je kao razvoj predavanja "Sreća kao razvoj svijesti" iz 2016. godine i u sebi sadrži učenja, naučne informacije, savjete i praktične vježbe za širenje polja svijesti i dostizanja sreće.

"Ovi tekstovi nastali su u periodu od 2012-2022. godine i obuhvataju obrađene i integrisane u poglavlja uvodnike iz magazina 'Sensa' i 'Original', tekstove koje sam objavljivala, crtice misli i osjećanja sa društvenih mreža, ali i intervjue koje sam u tom periodu radila sa nekim od najpoznatijih i najuspješnijih svjetskih učitelja, gurua, koučeva, autora knjiga i začetnika najpoznatijih metoda iscjeljenja današnjice. Vjerujem, znam i osjećam da će vam služiti za najviše dobro svih vas i vaših voljenih. Voljela bih da bude vodič (ka) svjetlosti u svim danima tame kada mislite da ste sami, ostavljeni i da nema izlaza", kaže Stojanović.

Srzentić Frleta je magistar sociologije, na moskovskom Državnom Univerzitetu M. V. Lomonosov, akreditovani ICF Coach, autor i mentor, autor međunarodnog koučing programa LadyLifeCoach čija je misija edukacija žena na putu lične i profesionalne samorealizacije. Takođe je osnivač transformacionog prostora za žene Lady Life Studio, autor Lady Life Talks - transformacionih coaching radionica za žene. Autor treninga i mentorskog programa za izgradnju ličnog brenda Brand New You.

"Budi svoja" je knjiga vodič za žene koja pokazuje put od ženskih uloga do samoostvarenja. Posvećena je svim ženama koje postavljaju pitanja na koja još nisu dobile odgovore. Bazirana je na ličnom iskustvu i protkana ženskim ulogama iz perspektive jedne ćerke, majke i žene. Pričaće vam o sreći i uspjehu, o usponima i padovima, o služenju drugima i pronalasku sebe. Kroz praktične vježbe pokazaće vam mogućnost transformacije životnih iskustava u lekcije, slabosti u snagu, straha u vjeru. Vjerujem da će vam 'Budi svoja' knjiga pomoći da otkrijete ko bi bile, da vam nisu rekli ko treba da budete", poručuje Srzentić Frleta.

Bonus video: