Neka šoping počne uz Crni petak na Glovu

Iskoristite jedinstvene popuste od 15 % do 40% na vaše omiljene proizvode na aplikaciji!

14155 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Glovo se i ove godine, u saradnji sa partnerima, pridružuje proslavi Crnog Petka sa obiljem promotivnih ponuda i popusta. Korisnici aplikacije imaće priliku da od 20. do 25. novembra iskoriste brojne popuste koje nude poznati brendovi u domenu hrane, kozmetike, elektronike, proizvoda za djecu i ljubimce i drugih kategorija.

U ovoj akciji učestvovaće više od 15 različitih brendova, i to Cosmetics, Mobileland, Tehno Planet, Xiaomi, Sweet Breeze Shop, Sweet Breeze Chocolate, PC-GAMER Shop, Z Shop, 13. jul Plantaže, Pet Market, E joy vape and nargila shop, Level Up Nutrition i KidsLand.

Najraznovrsnija ponuda na aplikaciji biće u domenu elektronike i domaćinstva, u kojoj učestvuje pet različitih brendova i čiji će biti proizvodi biti na popustu do čak 40%. Xiaomi nudi 15% popusta na sve svoje proizvode, izuzev mobilnih telefona, dok Mobileland daje 30% popusta na raznoliki asortiman proizvoda. Takođe, Z Shop odlučio obuhvatiti cijeli asortiman sa popustom od 15%.

Ovom prilikom, Cosmetics je za sve ljubitelje kozmetike i šminke pripremio 30% na The Body Shop liniju i Benecos šminku, kao i 40% popusta na Inglot.

Ljubitelji vina i slatkiša takođe imaju razlog da u ovom periodu budu aktivniji na Glovo aplikaciji. Vinarija 13. jul Plantaže će nuditi svoja vina sa popustom do 20%, dok će Sweet breeze shop i Sweet breeze chocolates u svojoj ponudi uključiti razne poslastice na popustima.

Takođe, donosimo dobre vijesti za sve one koji uživaju u društvu svojih četvoronožnih prijatelja i drugih kućnih ljubimaca. Pet Market, prodavnica hrane i opreme za ljubimce, će nuditi varijetet proizvoda po promotivnim cijenama.

Iskoristite ovu jedinstvenu, multikategorijalnu ponudu na Glovu i uživajte u svom odabiru proizvoda kada i gdje to želite.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj Evropi, Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.