Konačno i kod nas: Uređaj koji potpuno mijenja navike korisnika uskoro stiže u Crnu Goru

Tehnološki najnapredniji uređaj namijenjen punoljetnim pušačima koji su zainteresovani za bolje alternative cigaretama uskoro stiže u Crnu Goru

40320 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IQOS ILUMA
Foto: IQOS ILUMA

Prije samo 10 godina mediji su prenosili snimke nepreglednih kolona ljubitelja mobilnih telefona koji u svjetskim metropolama čekaju i po čitav dan ispred prodavnica svoj, najsavremeniji primjerak uređaja. Tada su mnogi htjeli samo da budu prvi vlasnici novih, lijepo dizajniranih gedžeta.

Tehnologija ubrzano napreduje, a sa njom i očekivanja korisnika koji više ne brinu o dizajnu koliko o potrebi da proizvodi odgovore na njihove stvarne potrebe. To samo znači da su potrošači svjesni svojih potreba ali i nekih loših navika među kojima je pušenje a za koje, upravo zahvaljujući nauci i savremenoj tehnologiji, sada mogu značajno smanjiti rizike po zdravlje u odnosu na nastavak konzumiranja cigareta.

Punoljetnim pušačima koji se ne odriču ove navike, ali žele da smanje rizik i oslobode se cigareta i duvanskog dima, uskoro će u Crnoj Gori biti dostupan IQOS ILUMA.

Poslije svjetske premijere, u Japanu, Švajcarskoj, Italiji, kao i lansiranja u Srbiji, IQOS ILUMA ovog mjeseca konačno stiže i kod nas, a osim novog dizajna, donosi i potpuno novu tehnologiju SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™.

I to je prva razlika u odnosu na prethodne generacije IQOS uređaja.

Upravo zahvaljujući ovoj naprednoj inovaciji duvanske patrone koje su posebno dizajnirane za ovaj uređaj će biti potpuno zatvorene i više neće biti potrebe da se uređaj čisti čime se značajno unapređuje korisničko iskustvo.

IQOS ILUMA
foto: IQOS ILUMA

IQOS ILUMA je najsavremeniji, naučno zasnovan uređaj koji je dokazano manje štetna alternativa u poređenju sa cigaretama.

Ovaj revolucionarni, bezdimni uređaj pomoću indukcione tehnologije zagrijava duvan bez sagorijevanja i jednostavnim korišćenjem omogućava 20 konzumacija sa jednim punjenjem uređaja, sa manje neprijatnih mirisa. Upravo zahvaljujući ovoj naprednoj inovaciji duvanske patrone će biti potpuno zatvorene i više neće biti potrebe da se uređaj čisti, čime se značajno unapređuje korisničko iskustvo.

Korišćenje uređaja je jednostavnije, kao i stavljanje i vađenje duvanske patrone. Takođe, nova Autostart funkcija automatski počinje da zagrijava patronu kada se stavi u držač uređaja. Takođe uz IQOS ILUMA uređaje nema pepela, niti neprijatnog mirisa koji bi mogao da smeta ne samo korisnicima nego i okolini.

IQOS ILUMA porodica ima tri modela uređaja, koji su zasnovani na istoj tehnologiji. Svi IQOS modeli zagrijavaju, a ne sagorijevaju duvan, čime se smanjuje nivo toksičnih materija u prosjeku i do 95 procenata u poređenju sa tradicionalnim cigaretama.

Iako sadrži nikotin koji izaziva zavisnost i nosi određene rizike, predstavlja bolju opciju, jednostavniji i tehnološki pouzdaniji proizvod za odrasle koji bi inače nastavili da puše. Svakako, treba imati u vidu da IQOS ILUMA nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.