Šoping groznica “Crnog petka”

Značajni popusti na najprivlačniji dio asortimana Cosmetics drogerija i parfimerija trajaće od petka 24. do ponedjeljka 27. novembra, tako da će svi ljubitelji kozmetike i parfema moći da “ulove” svoje omiljene proizvode po znatno nižim cijenama.

17915 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

Godinama unazad se “Black Friday” obilježava super popustima u većini trgovina i u Crnoj Gori, kada zvanično počinje i sezona praznika. Ako ste planirali da po povoljnijim cijenama obradujete sebe ili druge nekim lijepim poklonom, pravi je trenutak za to. U svoju šoping rutu, svakako uvrstite Cosmetics drogerije i parfimerije, jer je spreman četvorodnevni “paket” popusta na neke od najzvučnijih brendova iz njihovog bogatog asortimana.

The Body Shop - 30% popusta na cijeli asortiman

Kada uživate u dobrom proizvodu, želite da zadržite taj osjećaj. To je lako kada se radi o The Body Shop prirodom inspirisanim kolekcijama, sada upotpunjenim i atraktivnim sezonskim setovima, savršenog dizajna i sadržaja (najpopularniji proizvodi u regularnim i mini varijantama). Popust 30% koji će u periodu Black Friday akcije trajati od petka do ponedjeljka važi u svim Cosmetics objektima.

Osim pomenutog brenda, u svim radnjama ovog lanca, možete iskoristiti isti popust i na make-up kolekciju Benecos Beauty, sa širokim spektrom prirodne i organske kozmetike u boji. Od pudera do karmina, gotovo sve je dostupno i takođe uglavnom napravljeno od prirodnih sirovina, sa oko 70% veganskih proizvoda u cijelom asortimanu.

Inglot – 40% popusta na cjelokupan asortiman

O Inglot make-up kozmetici ne treba mnogo govoriti, jer je već prepoznata i interesovanje za ove proizvode ne jenjava, otkako su se našli u Cosmetics parfimerijama. Posebno je zanimljiv profesionalnim šminkerima ili make up artistima koji će jedva dočekati ovo četvorodnevno sniženje od čak 40%.

U Cosmetics parfimerijama vas u periodu od 24. do 27. 11. 2023. čeka još popusta koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Make-up i skin-care proizvodi Clarins, Clinique, Este Lauder, Origins sniženi su 15%, a parfemi Boss, Burberry, Chloe, Gucci, Marc Jacobs i Elizabeth Arden imaju 20%, dok Carven, i Gisada imaju 30% nižu cijenu tokom Black Friday kampanje.

Info: Iako je nedjelja 26.11. neradni dan, ne brinite, jer sve ove proizvode možete po akcijskim cijenam kupiti i preko Cosmetics aplikacije

Opustite se i koristite prednosti online kupovine

Cosmetics, i dalje svim novim korisnicima, ali i onima koji još uvijek nijesu obavili ni jednu online kupovinu, poklanja dodatnih 15% popusta na cjelokupan iznos prve online kupovine! Pomenuti popust se obračunava na kraju, nakon primjene svih akcijskih ili Beauty Friend popusta. Zato, iskoristite ovu povoljnost što prije i uvjerite se u prednosti online kupovine preko Cosmetics aplikacije! Ako je kojim slučajem do sada nijeste preuzeli, pravo je vrijeme da to sada učinite. Cosmetics aplikacija se nalazi na Google Play, za sve vas koji koristite Android telephone, kao i na App Store, ukoliko ste korisnik iPhone mobilnog telefona.

Cosmetics aplikacija za kupovinu omogućava vam da: - lako dođete do informacija o svim proizvodima - odabrane proizvode klikom ubacite u korpu - odaberete akcijski ili Beauty Friend popust - platite pouzećem ili karticom, po sopstvenom izboru - odaberete mjesto i vrijeme dostave - pratite pošiljku... I pošiljka stiže na vaša vrata! info: Dostava za sve gradove u Crnoj Gori. Besplatna dostava za narudžbe preko 15 eura.