Jedinstven projekat ekskluzivnog stanovanja u Podgorici

Kompanija Prohouse sa ponosom najavljuje KING’S RESIDENCE

57488 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Prohouse
Foto: Prohouse

Saznajte zašto kupovina nije samo potreba zahtjevnog kupca za visokim standardom stanovanja već i odlična investicija.

Ispunjavajući najviše standarde izgradnje i trendove u arhitekturi KING’S RESIDENCE svojim stanarima omogućava jedinstvenu priliku za život u luksuzu. Cijeneći kvalitet, udobnost i praktičnost KING’S RESIDENCE predstavlja sve ono o čemu stanari sanjaju kada tragaju za idealnim domom.

Ovaj prestižni stambeni objekat nalazi se na atraktivnoj lokaciji u ulici Kralja Nikole br.92, na samo par minuta od Sahat kule i Hotela Hilton, a samim tim i najužeg centra grada, a opet dovoljno daleko od gradske gužve.

Prohouse
foto: Prohouse

Iskoristite limitiranu ponudu stanova za vaš novi život. KING’S RESIDENCE nudi samo 10 stambenih jednica, koje su raspoređene na 5 etaža, a na svakoj etaži se nalaze po 2 trosobna stana kvadrature od 135m2 do 145m2 izuzev duplex-a koji ima 199m2. Svakom stanu pripadaju po dva parking mjesta. Osim toga, ovaj stambeni kompleks posjeduje i recepciju koja stanarima garantuje privatnost i sigurnost. U dvorišnom dijelu dizajniran je poseban kutak za potrebe najmlađih i pokriven je videonadzorom, uostalom kao i ostatak objekta.

Prohouse
foto: Prohouse

Ugrađeni luksuzni materijali i vrhunski standard opremanja garantuju kvalitetan i raskošan životni prostor. Prestižna italijanska keramika Marazzi krasi fasadu i unutrašnjost objekta, a vrhunska termoizolacija i Alumil bravarija sa troslojnim termopan, niskoemisionim, staklom garantuje nestvarnu tišinu i visoku energetsku efikasnost objekta. Daikin Altherma toplotna pumpa, koja je ugrađena u sve naše stanove, trenutno je najbolji proizvod na svjetskom tržištu termotehnike koji grije, hladi, obezbjeđuje sanitarnu toplu vodu i toplovodno podno grijanje u cijelom stanu. Svi stanovi opremljeni su francuskim parketom Berry Alloc i Jaquar sanitarijama i armaturama. Centralni usisivač kao dio standardne opreme stana, olakšava čiščenje i za razliku od običnog usisivača eliminiše mikročestice koje štete zdravlju korisnika. Za puni komfor, lakšu organizaciju i keyless pristup stanu, zaduženi su Smart brava koja se moze otključati na otisak prsta, putem koda ili kartice i Loxone smart home sistem koji kontroliše uređaje u stanu sa daljine putem tableta ili mobilnog telefona.

Prohouse
foto: Prohouse

Ovaj jedinstveni i savremeni stambeni objekat KING’S RESIDENCE, spreman je da dočeka svoje vlasnike.

Pojedinacne stambene jedinice i njihovu prostornu organizaciju mozete pogledati na sljedecem linku: https://prohouse.me/gradnja/

Više informacija o kompaniji Prohouse mozete dobiti na nasoj web stranici www.prohouse.me.

Informacije vezano za cijene stambenih jedinica zainteresovani mogu dobiti upitom na email office@prohouse.me ili putem telefona +382 (0) 20 680 242.

Vaš Prohouse