Svjetski poznati brend L'Occitane otvara vrata prve monobrend radnje u Podgorici

Premium kozmetika u ulici Džordža Vašingtona 77 od 30. novembra

10325 pregleda 0 komentar(a)
Foto: L'Occitane
Foto: L'Occitane

Praznik za Podgoricu i ljubitelje L'Occitane-a zato što renomirani brend otvara vrata svoje prve ekskluzivne monobrend radnje na prestižnoj adresi, u ul. Džordža Vašingtona 77, sjutra- 30.novembra. Za kupce je obezbijeđen popust od 10% na sve proizvode. L'Occitane je jedan od vodećih proizvođača organske i prirodne kozmetike, i donosi tradiciju ljepote i njege Provanse u epicentar šoping zone Glavnog grada.

Osnovan 1976. na jugu Francuske, L'Occitane je plod vizije osnivača, Oliviera Baussan-a, koji je težio stvaranju kompanije posvećene slavlju i očuvanju bogatstva tradicije Provanse. Sa preko 200 biljnih sastojaka, od kojih je četvrtina organski sertifikovana, asortiman L'Occitane-a čine visokokvalitetni proizvodi za njegu lica, tijela i kose, kao i prefinjene kolekcije ženskih, muških i mirisa za dom.

L'Occitane
foto: L'Occitane

Najprodavanije kolekcije: šea buter, verbena, badem, immortelle (smilje) i lavanda, nose nazive po svojim ključnim sastojcima, otkrivajući bogatstvo prirodnih esencija koje čine srž L'Occitane iskustva.

L’Occitane je takođe prepoznat po jedinstvenim poklon setovima za sve prilike, napravljenim od najboljih sastojaka iz kolekcija.

Pozivamo vas da nam se pridružite u proslavi ljepote i prirode od sjutra, 30.novemnbra u ulici Džordža Vašingtona 77,

Uvoznik i distributer L'Occitane brenda za Crnu Goru je kompanija Glosarij.

L'Occitane
foto: L'Occitane