Smart uređaji najnovije generacije po najpovoljnijim cijenama

Sakupljaj markice i ostvari popust čak do -35%

31670 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

U Aroma, Conto i City marketima od sjutra počinje novi program lojalnosti. Ovoga puta u ponudi su Xiaomi Smart uređaji najnovije generacije po najpovoljnijim cijenama.

Iskoristite idealnu priliku i obradujte svoje najmilije praktičnim i funkcionalnim aparatima. Predstavljamo vam fenomenalni pametni robot usisivač, koji će vam olakšati svakodnevne zadatke i doprinijeti čistom i urednom domu bez puno truda, sada na velikom popustu. Želimo da vam tehnološka pomoćnica unaprijedi kvalitet slobodnog vremena i doprinese opuštanju i relaksaciji, dok vrijedno brine o čistoći vašeg doma.

Fen za kosu koji upija vlagu koristi dvostruke jone koji produbljuju njegu kose, pružajući dugotrajnu zaštitu i sjaj. Modernog dizajna, praktičan za upotrebu water fen zadržava prirodnu vlagu u kosi, efikasno smanjujući pucanje vrhova i nepoželjno kovrdžanje, čime poboljšava snagu kose i čini je otpornijom.

Ranac za računar, idealan poklon za školarce, studente ili vas same omogućava lako nošenje laptopa na leđima, čuvajući vašu kičmu, pružajući udobnost, praktičnost i sigurnost pri prenosu laptopa i drugih potrebnih stvari. Veoma moderan i popularan izbor za ljude koji žive dinamičan stil života.

Kalendarski, zima još nije stigla, ali je spoljna temperatura zadnjih dana inicirala povećanu upotrebu grijanja. Zato vam preporučujemo idealnu priliku da po povoljnijim cijenama kupite pametni prečišćivač vazduha. A ukoliko vaše grijanje isušuje vazduh, dostupan je i pametni ovlaživač vazduha. Udahnite svjež i čist vazduh i oslobodite se prašine ili vlage uz novu smart generaciju uređaja XIAOMI.

Do popusta i do 35% se stiže lako jer uz svaku kupovinu veću od 5€ dobijate 1 markicu. A za kupovinu artikala brendova partnera dobijate EXTRA markicu.

Sakupljajte markice od 01.12.2023. do 15.02.2024. godine. Artikle sa popustom možete kupiti do 29.02.2024. godine. Potreban broj markica za ostvarenje popusta označen je pored svakog artikla. Markice se ne mogu zamijeniti za novac i ne mogu se sabirati vrijednosti više računa kako bi se ostvarilo pravo na markicu. Ukoliko nemate dovoljno markica da ostvarite popust, željene artikle možete kupiti po punoj cijeni.

Domaća trgovina
foto: Domaća trgovina

Popust se obračunava na kasi uz popunjen kupon i ne sabira se sa drugim popustima. Akcija se ne odnosi na veleprodaju. Sve cijene su u eurima sa uključenim PDV-om. Proizvodi mogu biti rasprodati prije kraja kampanje. Xiaomi proizvode možete kupiti u većim Aroma, Conto i City marketima. Pojedini artikli prikazani u katalogu nisu dostupni u svim Aroma, Conto i City marketima. Dostupnost artikala je uslovljena formatom, prostorno-tehničkim mogućnostima kao i asortimanom konkretnog objekta.

Iskoristite priliku za kupovinu kvalitetnih artikala po povlašćenoj cijeni u svim većim Aroma, Conto i City prodavnicama do 29.02.2024.godine.

https://aromamarketi.me/aroma-novosti/loyalty-program/

Posjetite najbliži Aroma, Conto ili City market, kupujte pametno i odaberite najbolje cijene Smart uređaja!

Aroma, Conto i City marketi – Vaša destinacija za Xiaomi Smart uređaje