Svjetski poznati brend L'Occitane otvorio vrata prve monobrend radnje u Podgorici

Od danas premium kozmetika možete pronaći u radnji L’Occitene u ulici Džordža Vašingtona 77. Na događaju su prisustvovale mnogobrojne zvanice, poznate ličnosti, ljubitelji premium, prirodne kozmetike...

18684 pregleda 0 komentar(a)
Foto: L'Occitane
Foto: L'Occitane

Praznik za Podgoricu i ljubitelje L'Occitane-a zato što je renomirani brend otvorio vrata svoje prve ekskluzivne monobrend radnje na prestižnoj adresi, u ul. Džordža Vašingtona 77.

Za kupce je obezbijeđen popust od 10% na sve proizvode koje će važiti i danas.

L'Occitane je jedan od vodećih proizvođača organske i prirodne kozmetike, i donosi tradiciju ljepote i njege Provanse u epicentar šoping zone Glavnog grada.

L'Occitane
foto: L'Occitane

Osnovan 1976. na jugu Francuske, L'Occitane je plod vizije osnivača, Oliviera Baussan-a, koji je težio stvaranju kompanije posvećene slavlju i očuvanju bogatstva tradicije Provanse. Sa preko 200 biljnih sastojaka, od kojih je četvrtina organski sertifikovana, asortiman L'Occitane-a čine visokokvalitetni proizvodi za njegu lica, tijela i kose, kao i prefinjene kolekcije ženskih, muških i mirisa za dom.

L'Occitane
foto: L'Occitane

Najprodavanije kolekcije: šea buter, verbena, badem, immortelle (smilje) i lavanda, nose nazive po svojim ključnim sastojcima, otkrivajući bogatstvo prirodnih esencija koje čine srž L'Occitane iskustva.

L'Occitane
foto: L'Occitane

L’Occitane je takođe prepoznat po jedinstvenim poklon setovima za sve prilike, napravljenim od najboljih sastojaka iz kolekcija.

Uvoznik i distributer L'Occitane brenda za Crnu Goru je kompanija Glosarij.