#kadSiOkruženPrijateljima

Beauty Friend nagradna igra – korišćenjem BF kartice / e-kartice kod 2 BF partnera, automatski ulazite u konkurenciju za najprimamljivije nagrade do sada

4864 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

U toku je popularna nagradna igra za korisnike Beauty Friend loyalty kartice #kadsiokruženprijateljima, koja traje do 11.februara 2024. Ovoga puta nagrade su vaučeri, i to 5x500eura i 10 x 200eura, za kupovinu kod Beauty Friend partnera (HD Laković, Tehno plus, Bla-bla, OVS, Mobileland, Vitapur, Haus majstor, Luce Italia, Coin Casa, La Galleria, Samsonite, Garinello, Gallileo, Dream House hotel, Alfa Ton Lekić, Internos Medical centar, Cosmetics, Audio Dream, Standard poliklinika I laboratorija i Geox).

Korisnicima koji imaju dobru praksu korišćenja Beauty Friend kartice za brojne povoljnosti pri kupvini pravila ove nagradne igre su dobro poznata: za učešće u nagradnoj igri potrebno je u toku trajanja nagradne igre ostvariti 2 računa kod 2 ražličita Beauty Friend partnera. Šanse za osvajanje nagrade su veće, ukoliko je veći broj ovakvih kombinacija kupovina. Nagradna igra je vrlo jednostavna, ne zahtijeva čuvanje računa, niti bilo kakve dodatne aktivnosti, osim korišćenja Beauty Friend kartice pri kupovini. Ako želite da BF karticu uvijek imate pri ruci, predlažemo da instalirate Cosmetics aplikaciju.

S obzirom da veliki broj kupaca koristi Cosmetics aplikaciju, važno je napomenuti da se i kupovina online putem Cosmetics aplikacije podrazumijeva kao korišćenje kartice. Sve detalje popusta koji se odnose na Beauty Friend loyalty kartice kao i spisak i uslove popusta kod partnera uvijek možete pronaći na Cosmetics aplikaciji u odjeljku Beauty Friend.

Izvlačenje nagrada će se obaviti u Podgorici, u Cosmetics marketu u TC Big Fashion, elektronskim putem. godine u 15h, a srećni dobitnici će moći da izaberu jednog ili više Beauty Friend partnera kod kojeg će iskoristiti dobitni vaučer.

Do kad važe tačke iz 2023. godine?

Tokom cijele godine svakom kupovinom na kartici se sakupljaju tačke koje se koriste za popuste u Cosmetics-u ili prilikom online kupovine. Ne brinite ukoliko niste uspjeli da iskoristite sve preostale tačke do kraja godine, jer “stare” tačke važe do 31. januara 2024.!

Do tada imate priliku da dodatno uštedite koristeći tačke iz prethodne godine. Možete iskoristiti 150 tačaka za 15% popusta, 95 tačaka za 10% popusta, 45 tačaka za 5% popusta na kupovinu po izboru ili kupiti ponudjene proizvode iz Beauty Friend kataloga po povoljnoj cijeni u zamjenu za određeni broj tačaka.

Cosmetics
foto: Cosmetics